UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јуве - Тотенхем; Јуве би требало да мине ама ќе се помачи - малку поиjче.
Ако и се исповредат старците у одбрана и ако уште се форсираат Кедира, Манџо (вон позиција) и Квадрадо - не поминува Јуве.

Базел - Сити; Meh.
100% Сити.

Порто - Ливерпул; Ливерпул, можно е да се помачи арно ама Порто ми се сумливи упм, 50 - 50 ?

Севилја - Јунајтед; Јунајтед.

Реал - ПСЖ; Реал.

Шахтјар - Рома; Шахктјар. (Рома е подобра според мене ама Италинајнци, знаеме како оди)

Челзи - Барса; Барцељон 100%

Баерн - Бешикташ; Баерн 102%

Јувентус 50% - 50% Тотенхем
ПСЖ 50% - 50% Реал М.
Барселона 60% - 40% Челзи
Шахтар 45% - 55% Рома
Мачестер Ј 65% - 35% Севиља
Баерн М 80% - 20% - Бешикташ
Порто 40% - 60% Ливерпул
Базел 0,1% - 99,9% Манчестер С.

Аматерско прашање, се знае дека парите одма ќе ги дуплира на Вукомб 2+.
Кимо Реџо, Кимо Аднан, Кимо Мејди, Кимо Менсур, Кимо Тризнак, Кимо Севдаиљ.

Викомб бе кој Вукомб бем ти курац џангризавог.

Така им е пишано у кладиона у програмот hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Не знам од кај тоа дека ПСЖ има слаба одбрана. Од кај овие фантазии.

Види го Стеков пресигурен у Манчестер, 0 шанси имале Севиља. Ќе се чудиш коа ќе дојдат на Олд Трафорд со предност од 1-0. Ти ебам све експертско.

Џабе праите анализи, до првите текми има уште 2 месеци, до тогаш ќе има паѓање и качување на формите милион пати. Едино според мене Сити и Баерн неможат да паднат толку доле за да отпаднат.
Од моментална форма типувам на Ливерпул и Манчестер сигурно поминување. Другите све 50-50 со мала предност на Јуве, Рома, Реал и Барса.

Prognozava na Dzoni, moze I obratno da ispadne :)

Види го Стеков пресигурен у Манчестер, 0 шанси имале Севиља. Ќе се чудиш коа ќе дојдат на Олд Трафорд со предност од 1-0. Ти ебам све експертско.
Севиља ќе биде разнесена брату мој.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Њоњ јакиот тим Севиља, никаква шанса немаат со Мурџо во двомеч. Не замарај у живот би се кладел дека ќе пројде Јунајтед.

Њоњ јакиот тим Севиља, никаква шанса немаат со Мурџо во двомеч. Не замарај у живот би се кладел дека ќе пројде Јунајтед.
Јакиот тренер.

Боље у Милка клади се роки мој, поише вредност има од животот твој. хухухухухуху

Јакиот тренер.

Боље у Милка клади се роки мој, поише вредност има од животот твој. хухухухухуху
Види, знам дека кладбите те тераат на млеко, крави, стада, ливади, поила, ама може и во нешто друго ако сакаш. Hhhhhhhhhhhh

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom