UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Емери на форумов од менаџер што ќе им донесе ЛШ до менаџер што појма нема и од утре сигурна сум - најпотценетиот менаџер моментално :D
Новиот Мурињо, тренер шо освоил ЛЕ па ЛШ... добро не со ист тим :D

Реално, првата полусезона ова беше најслабиот ПСЖ у задњиве 5-6 години откако се „збогатија“. Скроз неуверливо делуваа, Кавани промашуваше зицери, одбраната на чело со „најдобриот“ Тиаго Силва киксаше итн. Ама еве заредија добри резултати и во домашна лига. (y)

И искрено и покрај 4-0 уште не ги сметам за сигурни патници понатаму, remuntada? :icon_lol:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.360
Поени од реакции
5.501
Најјака лига биле од втор у француско дебакл јадат мршшш таму, штета што Челзи не игра оваа година да се прошета

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Каква партија на ПСЖ, ова не е реално. Ова беше буквална доминација, тотал фудбал.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Играч на натпреварот, без сомнение, Рабио. Каква доминантна партија и во напад и во одбрана. Куче, ама елегантно куче. Секоја чест.
Сезонава е одличен, почнува да си го искористува потенцијалот.

R

red.devil

Гостин
Не си озбилен, за ова не ни треба да се навраќаме многу во минатото...

:D
Ми текна и на тоа, дали зошто малце ми е далеку ама ова ми изгледаше на друга димензија. Го контролираа натпреварот ПСЖ од секој можен аспект. Кога сакаа им вршеа пресинг, кога сакаа чуваа посед кога сакаа им маваа контри. Перфекција.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И ти многу се врати. Не мора до толку

:icon_lol::icon_lol:
Одамна не сме се потсетиле и на Филе, па ај сеа, ми искочи ова:

PB Sis Copes
Тежок пораз. Но Барса не би била најдобрата во последните 2 децении да не знае како да се справи и со тоа. Вечерва нема да ги коментираме грешките на Луис Енрике, негова е најголемата одговорност. Нема да ги коментираме бидејќи треба простор да се прифати и моментот дека иако сме најдобри не сме семожни. И ние сме луѓе, тие исто така. Секој може да згреши дури и тогаш кога најмалку се очекува. Затоа не бидете малодушни да ширите дефетизам. Токму сега е потребен мир и смиреност. Има време за поправка. А потоа ќе ги сведеме можентите "про ет контра".
Барса е една и единствена!
Не им ги полнете устите на оние кои не разбираат ни Ф од фудбалот и полна им е устата со термините како "уефалона". Го видовме и тоа.
Ние сме различни од сите полуписмени и неписмени навивачи. Ние сме Блауграна.
Времето е пред нас...каков и да е крајот... Да живее Барса!

Не сака да ни ги полни устите ко што ПСЖ им го наполни голот :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom