Да бе секакоАрсенал мислам дека годинава лагано ќе го мине Баерн,катастрофа се швабите.
А Арсенал у каква форма се??Можеби нема лаганица ама и јас мислам дека Арсенал ќе ги помине швабите кој сезонава никако неможат да ја дигнат препознатливата форма.
За разлика од минатите сезони се дури и подобри иако не се во којзае каква форма. Моментално овој Баерн не е ништо подобар од Арсенал, а во тоа ќе се увериш сега во ЛШ.А Арсенал у каква форма се??![]()
Стварно. Се сеќавам имаше едно време некои што викаа и дека Бенфика лагано ќе го тепала Челзи на 8 од 10 натпревариДа бе секако...па и уште лагано ќе ги поминеле.
..какви ликој можиш на начекаш по форумите
![]()
Aма имав викано и многу други работи што се исполнија ама кајгана експертиза ги памети само оние што се промашуваат..не знам секоја чест..Бенфика -Челзи ги споредуваш со Баерн-Арсенал..разлика небо и земја..ако се навраќам наназад ќе треба цели реферати да пишуваме за тоа што се случуваше пред 5 години..всушност Бенфика и Челзи ако ги споредуваме според буџет,приходи,расходи ќе испадни смешно па затоа најдобро да ја прекиниме дискусијата.Стварно. Се сеќавам имаше едно време некои што викаа и дека Бенфика лагано ќе го тепала Челзи на 8 од 10 натпревари![]()
Добро де лошо пишав,ама ја мислам дека имаат реални шанси за понатаму,и ај кажи ми моментално во што е Баерн подобар од Арсенал?!Да бе секако...па и уште лагано ќе ги поминеле.
..какви ликој можиш на начекаш по форумите
![]()
Во играчки кадар на секоја можна позиција..нема ниту еден играч од Арсенал што можи да игра за Баерн освен Санчез можеби ама и тој ќе биди резерва.Добро де лошо пишав,ама ја мислам дека имаат реални шанси за понатаму,и ај кажи ми моментално во што е Баерн подобар од Арсенал?!
На кој ќе му биде резерва Санчез во Баерн те молам? Да бидеме реални, боље е од сите напаѓачи на Баерн. Немој само Даглас Коста циркузантот да си ми го спомнал.Во играчки кадар на секоја можна позиција..нема ниту еден играч од Арсенал што можи да игра за Баерн освен Санчез можеби ама и тој ќе биди резерва.
Едно е да играш во екипа полна со просечни играчи и да се истакнуваш,друго е да играш во екипа каде има повеќе класа фудбалери и каде не се врти се околу тебе..го видовме Санчез колку беше јак во Барселона каде играше со повеќе класа фудбалери,со Педро си ги менуваа местата во зависност од противникот...На кој ќе му биде резерва Санчез во Баерн те молам? Да бидеме реални, боље е од сите напаѓачи на Баерн. Немој само Даглас Коста циркузантот да си ми го спомнал.