UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Арсенал мислам дека годинава лагано ќе го мине Баерн,катастрофа се швабите.
Да бе секако:pos::pos:...па и уште лагано ќе ги поминеле.:pos:..какви ликој можиш на начекаш по форумите :aplauz:

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Можеби нема лаганица ама и јас мислам дека Арсенал ќе ги помине швабите кој сезонава никако неможат да ја дигнат препознатливата форма.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Можеби нема лаганица ама и јас мислам дека Арсенал ќе ги помине швабите кој сезонава никако неможат да ја дигнат препознатливата форма.
А Арсенал у каква форма се??:LOL:

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
А Арсенал у каква форма се??:LOL:
За разлика од минатите сезони се дури и подобри иако не се во којзае каква форма. Моментално овој Баерн не е ништо подобар од Арсенал, а во тоа ќе се увериш сега во ЛШ.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.760
Поени од реакции
52.730
Да бе секако:pos::pos:...па и уште лагано ќе ги поминеле.:pos:..какви ликој можиш на начекаш по форумите :aplauz:
Стварно. Се сеќавам имаше едно време некои што викаа и дека Бенфика лагано ќе го тепала Челзи на 8 од 10 натпревари :pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.611
Поени од реакции
59.416
Арсенал што се влезени во една форма...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Стварно. Се сеќавам имаше едно време некои што викаа и дека Бенфика лагано ќе го тепала Челзи на 8 од 10 натпревари :pos:
Aма имав викано и многу други работи што се исполнија ама кајгана експертиза ги памети само оние што се промашуваат..не знам секоја чест..Бенфика -Челзи ги споредуваш со Баерн-Арсенал..разлика небо и земја..ако се навраќам наназад ќе треба цели реферати да пишуваме за тоа што се случуваше пред 5 години..всушност Бенфика и Челзи ако ги споредуваме според буџет,приходи,расходи ќе испадни смешно па затоа најдобро да ја прекиниме дискусијата.

Еве јавно се нудам на кладба по што сакате дека Баерн ќе го помини Арсенал....има трилион денари да му ставам сега среда на 1 и т1 2+

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Добро де лошо пишав,ама ја мислам дека имаат реални шанси за понатаму,и ај кажи ми моментално во што е Баерн подобар од Арсенал?!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро де лошо пишав,ама ја мислам дека имаат реални шанси за понатаму,и ај кажи ми моментално во што е Баерн подобар од Арсенал?!
Во играчки кадар на секоја можна позиција..нема ниту еден играч од Арсенал што можи да игра за Баерн освен Санчез можеби ама и тој ќе биди резерва.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Во играчки кадар на секоја можна позиција..нема ниту еден играч од Арсенал што можи да игра за Баерн освен Санчез можеби ама и тој ќе биди резерва.
На кој ќе му биде резерва Санчез во Баерн те молам? Да бидеме реални, боље е од сите напаѓачи на Баерн. Немој само Даглас Коста циркузантот да си ми го спомнал.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
На кој ќе му биде резерва Санчез во Баерн те молам? Да бидеме реални, боље е од сите напаѓачи на Баерн. Немој само Даглас Коста циркузантот да си ми го спомнал.
Едно е да играш во екипа полна со просечни играчи и да се истакнуваш,друго е да играш во екипа каде има повеќе класа фудбалери и каде не се врти се околу тебе..го видовме Санчез колку беше јак во Барселона каде играше со повеќе класа фудбалери,со Педро си ги менуваа местата во зависност од противникот...

Подобро прв во село отколку последен во градот..можеби Санчез индивидуално е подобар од Даглас Коста циркузантот ама дали ќе игра прва постава во Баерн хипотетички е тоа не сум сигурен..всушност што имам да ви објаснувам..ќе си видите во среда што како и готово

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Нападот на Арсенсл може да конкурира, али џабе. Каде против Баерн со Кокелан и Охцелади Чембарлајни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џони не значи ако Баерн го пројде Арсенал дека автоматски ќе се докаже Санчез дека нема квалитет за во Баерн. Од тоа што имам гледано - Роберн, Рибери се ужасни, Коста топло ладно, слично е и со Коман. Може замена да му биде единствено на Левандовски ако збориме за 9ка ама на другите офанзивни позиции Санчез би си играл без проблем.[DOUBLEPOST=1486905377][/DOUBLEPOST]За ова што велиш дека не се снашол Санчез во Барселона... уште од старт памтам кога го реализираше Барселона трансферот еден куп новинари и критичари имаа мислење дека не би можел Санчез да ги прикаже сите квалитети што ги поседува поради играта која ја негува Барселона. Ако не се лажам и од тренерскиот кадар на Барселона му беше забележувано во стил, да парафразирам, не е квалитетен фудбалер тој што ќе дрибла топката до бесконечност туку тој што има сенс за што побрзо да се ослободи од неа. Нека ме поправат поупатените ако грешам. Според мене Санчез и Барселона беа лоша спојка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom