UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како демек битно ни е што мислат неутралните. На форумот освен фановите на Барса , никој нема да навива за Барселона во сабота. Битно е играчите во никој момент да не мислат дека освоиле и да потценат , а работата на фановите е да се заебават и провоцират и да се палат. Ти ебам атмосферата ако си ги лижиме сите со убави зборови пред утакмица , нема да биде интересно. Вака барем ќе имаме прилика да се заебаваме и зезаме ако вие или ние изгубите/ме.
Ау колку се лажеш само, 99% од Интерашите и Миланезите ќе бидат за Барса.

Visca Barsa, VAMOOOOOS :icon_mrgr:

Особено навивачите на Манчестер , на чело со апидроне кој навива за секој клуб што игра против Барса. :icon_lol:
Апидроне општо навива за секој клуб :D
Прво влагам во фан клуб Јуве го гледам пишува, после у фан клуб Реал, на крај отварам и фан клуб Јунајтед и таму го гледам :pos:

:icon_mrgr:Сеоски Ригел Кент:icon_mrgr:

Не знам само по кои критериуми Јуве е подобар од Барса во одбрана. Од сите утакмици сезонава Барса има помалку примени голови, а и тие што ги примаа многу ретко беа грешки на дефанзивците. Киелини, од друга страна, се глупираше со Реал со пеналот, а со Монако беше голман на терен. Со Бонучи, Киелини, Барѕаљи? многу тешко се запира Барса од оваа година. Да не зборувам за Евра... Компани, Демикелис, Тијаго Силва, Маркињос, Давид Луиз:pos:,Боатенг, Бенатија, Рамос, Пепе, Варан, Годин, Лапорт... не беа нешто успешни.
затоа Росалес, ангелери, велингтон и торес беа многу успешни...

Особено навивачите на Манчестер , на чело со апидроне кој навива за секој клуб што игра против Барса. :icon_lol:

Ова генерализирање убива, јас навивам за барцелона, откако ми отпадна Монако на чело со Бербатоп. :(

затоа Росалес, ангелери, велингтон и торес беа многу успешни...
Си слушнал за терминот ’кикс’? Тоа што не ги победивме Малага значи дека сме послаби од нив? изгубивме титула заради тоа? Во сите важни утакмици искинавме сезонава, тоа е важно. Еве со три точки ќе пишам и јас за поголема емотивност...

Си слушнал за терминот ’кикс’? Тоа што не ги победивме Малага значи дека сме послаби од нив? изгубивме титула заради тоа? Во сите важни утакмици искинавме сезонава, тоа е важно. Еве со три точки ќе пишам и јас за поголема емотивност...
Не се пали ко млад мајмун...ти ги наброја тие што не успеале да ги сопрат...ја само ти кажав одбрана која ги сопрела...незнам само зашто сеа ова не ти е смешно, а смешно ти е што некој мисли дека одбраната на јуве може да го спречи нападот на барса...

Inaku, prvo finale vo karieрава moja vo koe ne mi e gajle koj ke pobedi. Iako, морам да приznaam дека slightly Јувеntus me nerвира појќе.

30 години од Хејсел? На 20 годишнината од таа trageдија, Ливерпул зеде трофеј.

Не се пали ко млад мајмун...ти ги наброја тие што не успеале да ги сопрат...ја само ти кажав одбрана која ги сопрела...незнам само зашто сеа ова не ти е смешно, а смешно ти е што некој мисли дека одбраната на јуве може да го спречи нападот на барса...
:popce:...

Ова генерализирање убива, јас навивам за барцелона, откако ми отпадна Монако на чело со Бербатоп. :(
Логика брат... Навивач на Јунајтед, мора да го сака Роналдо, тоа значи го мрази Меси... Заклучок: Уааа фарса!! :pos::D

Како бе да не ве мразиме кога не уништивте во две финалиња. Фергусон ни се тресеше на терен, ќе го убиевте човекот. А со Јуве сме немале никакви проблеми. Можеби они имаат проблеми со нас заради полуфиналето во 99та :). А втора причина поради повеќето сме за Јуве е и Евра.

Inaku, prvo finale vo karieрава moja vo koe ne mi e gajle koj ke pobedi. Iako, морам да приznaam дека slightly Јувеntus me nerвира појќе.

30 години од Хејсел? На 20 годишнината од таа trageдија, Ливерпул зеде трофеј.
а на 10 годишнина кој зема?

Ќе биде интересен дуел, битката ќе се води на средината на теренот. Барса сака да ја контролира играта, но Јуве во досегашните натпревари во ЛШ докажа дека средината му е најсилната алка. По мое мислење ако успеат овие нашиве да ја неутрализираат средината на Барса, тогаш многу полесно ќе се носат со напаѓачкото трио. Значи мора по секоја цена да се расцепи средината од нападот, и да има што помалце употребливи топки за МСН

Друга работа што донекаде му дава предност на Јувентус се тренерите. Е сега несакам да ме сватат погрешно фановиве на Барса, Енрике е одличен тренер, и стварно го препороди тимот, но додека беше во Италија една година, тотално се изгуби човекот. Мислам дека со Рома ја тераше истава тактика како со Барса... е сега нормално, ростерот на играчите во Рома и Барса е разлика небо и земја, но сепак таа сезона Енрике се смести на 7-то место во Серија А. Па тука маааала предност му давам на Алегри, според мое си некакво видување :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom