Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ете така, тоа се гледа по бројките во нивните кариери. Ова дека има повеќе осет за гол е факт кој ти и само ТИ го изнесуваш. Бензема има дадено еден тон голови со еден потег, односно со фантастични реакции. Стариџ е побрз од Бензема и има подобра техника, односно подобро дрибла, а во другите аспекти за мене Бензема е подобар играч.
не викам неЧисто како инфо, Пикса му е нешто нафуран на Стариџ и од негово одење од Челзи во Ливерпул го сере дека бил циган. Да даде 235423423 голови во полусезона, пак нема да има пост каде што ќе спомне дека има цигански менталитет и плачел како пичка![]()
Добро за тоа сте во право, но муабетот ми беше играње на сите позиции по теренот и никаде се нема пожалено дека го играат полушпиц, везњак или што уште не играше во Манчестер, а секогаш даваше 200 посто од можностите, за лигавење за пари да во право сте.Леле брат, си земал со кој да ја направиш првата споредба, со Руни
Оној Руни што 3 пати бараше покачување на договор и го болеше цеф дали Јунајтед ќе остане без него
У најтешки моменти на клубот бараше покачување на плата и се закануваше дека ќе си оди.
1. Продажбата на Роналдо
2. Пензијата на Фергусон
Види, за мене Стариџ е одличен играч и бај д веј ми е еден од поомилените. Уште во Челзи кога играше ептен го поштував... Ме нервира што се оцрнува Бензема за џабе, а дечкото е сосема солиден откако игра за Реал. Он во Реал дојде во 2009 година и единствено потфрли во првата сезона откако потпиша за кралевите. Еве по колку голови давал откако дошол во Реал:Брат, Стариџ на 55 натпревари за Ливерпул има 35 голови. Не се заебавај![]()
Овој па у 12 и пол попладне се начукал.Malce ja utna grupava.Runi ako be se zali,nemase da ziam 300000 nedelnp
Добро за тоа сте во право, но муабетот ми беше играње на сите позиции по теренот и никаде се нема пожалено дека го играат полушпиц, везњак или што уште не играше во Манчестер, а секогаш даваше 200 посто од можностите, за лигавење за пари да во право сте.
Види, за мене Стариџ е одличен играч и бај д веј ми е еден од поомилените. Уште во Челзи кога играше ептен го поштував... Ме нервира што се оцрнува Бензема за џабе, а дечкото е сосема солиден откако игра за Реал. Он во Реал дојде во 2009 година и единствено потфрли во првата сезона откако потпиша за кралевите. Еве по колку голови давал откако дошол во Реал:
2009/2010 - 9 гола, 2010/2011 - 26, 2011/2012 - 32, 2012/2013 - 20, 2013/2014 - 24, 2014/2015 - 22 (ова до сега, а до крај на сезона сигурно ќе има повеќе). Значи човекот е константен секоја сезона и верувам дека секој тим би посакувал нивниот главен напаѓач, нивната 9ка да има по 20+ гола во сезона.[DOUBLEPOST=1429266734][/DOUBLEPOST]
Овој па у 12 и пол попладне се начукал.![]()
како и да е мене неми е по вкус ти објаснив и зошто, а во Челси сигурен сум дека добивал шанса и на крило и како напаѓач повеќе од 15 минути па ништо ненаправил, иако има потенцијал да биде екстра играч, но мое мислење е ради карактерот што го има неможе да го достигне тој потенцијал.Со една разлика. Руни кога играл везњак, играл утакмици и утакмици и не се барало од него да дава голови, туку имал друга финкција. Стариџ добиваше во Челзи по 15 минути на 10 утакмици и се очекуваше да реши со гол, па после себичел. Самиот тоа си го има изјавено.
Зошто не се буни во Ливерпул? Еве го сега со опоравување од повреда и на клупа е, пред него шанса добиваат Борини и Ламберт...
Мислам дека ти си единствен човек на планетава што го напаѓа Стариџ за таа ситуација[DOUBLEPOST=1429266911][/DOUBLEPOST]
Пишав и јас, не го ставам Стариџ во муабетов зошто ќе испадне дека сум субјективен
Во врска со предностите, некои се на страна на Стариџ, некои на Бензема ама пак доаѓаме до тоа дека е мн полесно да играш со Роналдо и Бејл него ли со било кој друг позади тебе.
Исто така, не смее да се занемари фактот, колку гола и да има дадено, дека е тежок зицераш, нешто што не смее да биде топ5 деветка во свет. Нека ти текне на Нистелрој, пример![]()
Па од Леверкузен е бе Стелт, убаво ти пишува дека е кулминација моментот Бенатиа кога се повреди. Бенатиа не играше против Порто![]()
А да си го префрлите муабетов во друга тема? Си имате таму теми за споредби на играчи.
Стариџ нити игра ЛШ, ни ништо.