UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Шалке каков смешен тим е, ни со Катар осма лига не е. Два паса не успеаа да поврзат, им се чудам на способноста на Челзи и
Дортмунд да не успеат да победат ваква смешка од екипа. Штета што Марибор не тепаше, несреќно ги изгубија трите бода.

Дали утре ќе можеме да пишеме Сериа А >> Премиера ?:D
Ќути не прашувај.Пред саат и нешо онака поспан проверувам телетекст,не ги носев ни леќите.Бате Борисов 2-1 Атлет..леле пичку матер пак со овие поможи боже,па уште и Атлетико го тепали иии..тешко Јуве..идам поблиску..абе шо трипам Билбао биле овие.И онака чувство на олеснување.:icon_lol: За А.Мадрид не му ја секирам.[DOUBLEPOST=1412115255][/DOUBLEPOST]
Кога Франција и Белорусија се појаки од Примера, таман работа за Серија А.
И словенска од германска.

Шалке каков смешен тим е, ни со Катар осма лига не е. Два паса не успеаа да поврзат, им се чудам на способноста на Челзи и
Дортмунд да не успеат да победат ваква смешка од екипа. Штета што Марибор не тепаше, несреќно ги изгубија трите бода.

Многу осакатени се Шалке од играчки аспект. Многу отсуства имаа.

Многу осакатени се Шалке од играчки аспект. Многу отсуства имаа.
Шалке се сакати како тим, ма колку сака отсуства нека имаат. Сакат тренер, сакати играчи, мајките им се сакати, све им е сакато, разбираш? Не најозбилно, поима од животот немаат, па Интер за нив е Реал Мадрид.

Добро сеа за Интер немора да претеруваmе, ама во главно си во право. :D

Абе не се толку слаби.На Баерн му извадија бод.

Шалке се сакати како тим, ма колку сака отсуства нека имаат. Сакат тренер, сакати играчи, мајките им се сакати, све им е сакато, разбираш? Не најозбилно, поима од животот немаат, па Интер за нив е Реал Мадрид.
За колку те заебаа на спортска , пиши наши сме :pos:

За колку те заебаа на спортска , пиши наши сме :pos:
Нема везе што ме заебале, зборам за играта. И ПСЖ лани ме еба против Ајачио кога имаа 40 удари кон голот па не пишав ништо. Јебига, се повампири голманот и тоа беше тоа. Ама ја зборам за играта, па понеспособни играчи немам видено. Не знам дали ја гледаше ама една ебана акција не направија, како да се одбиваше топката од нив. Да не ја згрешеше дефанзивецон на Марибор кур што ќе израмнеа, а реално не ни заслужија да го направат тоа. Ја пак ќе речам, капа им симињам на Дортмунд и Челзи како успеаа против овие инвалиди да испуштат бодови...

Мене ова со ПСЖ и Барса не ми е јасно како успеа ПСЖ 3 гола да им даде.

ПСЖ ги следам во Француско, мизерија ебате, по еден гол даваат на смешни екипи дури и со Ибрахимовиќ, овде 3 им учукаа на Барса која чинам немаше примено гол до овој меч, а играа без Ибра и Лавеци.:facepalm:

Оди најди им нзс.

ПСЖ ги следам во Француско, мизерија ебате, по еден гол даваат на смешни екипи дури и со Ибрахимовиќ, овде 3 им учукаа на Барса која чинам немаше примено гол до овој меч, а играа без Ибра и Лавеци.:facepalm:

Оди најди им нзс.
Што ти е чудно, ако Џони ја има играно двојка на тикет ....нормален си е резултатов :D

Оди најди им нзс.

2 гола од корнер прими Барса. А инаку ПСЖ очајни во напад беа, не направија нити една шанса.

Нема везе што ме заебале, зборам за играта. И ПСЖ лани ме еба против Ајачио кога имаа 40 удари кон голот па не пишав ништо. Јебига, се повампири голманот и тоа беше тоа. Ама ја зборам за играта, па понеспособни играчи немам видено. Не знам дали ја гледаше ама една ебана акција не направија, како да се одбиваше топката од нив. Да не ја згрешеше дефанзивецон на Марибор кур што ќе израмнеа, а реално не ни заслужија да го направат тоа. Ја пак ќе речам, капа им симињам на Дортмунд и Челзи како успеаа против овие инвалиди да испуштат бодови...
A за Баерн не ти е чудно како успеја да испушти бодови против Шалке а? :D

Иначе кога сме кај ПСЖ тој коњот Кавани е еден од најпреценетите фудбалери на денешницата.

A за Баерн не ти е чудно како успеја да испушти бодови против Шалке а? :D

Иначе кога сме кај ПСЖ тој коњот Кавани е еден од најпреценетите фудбалери на денешницата.

Со рака им дадоа гол, ме заебаа на спортска.:facepalm:

2 гола од корнер прими Барса. А инаку ПСЖ очајни во напад беа, не направија нити една шанса.
Очаен беше Кавани. Еден куп прилики упропасти. Нон стоп правеше потег повеќе. Не знам како може за такво теле да се фрлат преку 50 милиони евра.

Инаку средината им вришти. Верати, Матуди и Пасторе изиграа одлично.

Сеа Рома ни покажа како треба да игра клуб кој долго време не играл у ЛШ? Да знам утре дали тепаме или не, не за друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom