UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај не можете уште 10 страни да наполните за изборот на МТВ. Една недела истиот муабет како не ви здосади не знам.
Ајде де, муабето до радиодифузна го дојсоја..
Гледајте си на МРТ 1 или отворете стрим шо сакате прајте

Добро нормално тие шо навиват за Јуве, дерби за Среда му е Атлетико-Јуве
Ама има и неутрални фаној
Иначе МРТ си одбра то шо е најинтересно не туку се нервирајте тука

Аридиверчи, позз од Снајдер и Истанбул.

Извини, ама то не беше напишано за трол
Неможиме сите ко тебе да имаме смисла за хумор
Со почит и се извинувам уште еднаш.
Ова ако не е тролање тогаш уште едно нешто треба да смениш. Има и други добри спортови, не мора фудбал па фудбал.

Инаку не е муабетот ние дали се буниме, дали сме фанови на Јуве, на Реал, Барса или Арсенал. Поентата е дека МТВ како сериозен медиум што се прокламира не смее изборот на еден натпревар да го направи врз основа на таква субјективна причина, а тоа е играњето на македонски играч во Галатасарај. Тоа може секој дома да си го направи и да го гледа Пандев или Ибраими ако му е по ќеиф, телевизијата која е државна, што значи во сопственост на народот при ваков избор треба да се води од објективни мотиви, а сите такви укажуваат дека натпреварот Атлетико-Јувентус треба(ше) да биде пренесуван.

Глупаво е повеќе да се дискутира на темава, фала богу имаме интернет па може да си гледаме што сакаме. Јас пред се им пишав на МТВ на фејсбук поради дедо ми, човекот нема каде да го гледа Јуве сезонава и пред да видам дека ќе даваат Арсенал-Галатасарај јас му реков дека сигурно на МТВ ќе може да ги гледа Јуве за првпат. Исто многу ме изнервира самоволието кое го прикажаа кога ми одговорија кога рекоа дека "не морале да ми објаснуваат зошто го избрале тој натпревар, но ајде ќе ми се смилувале"

Не им е јасно изгледа дека тие постојат за гледачите, а во овој случај очигледно отидоа против мнозинството.

Драган лингурот ќе свршува на Пандев а овој нема ни у состав да биде.

Ова ако не е тролање тогаш уште едно нешто треба да смениш. Има и други добри спортови, не мора фудбал па фудбал.

Инаку не е муабетот ние дали се буниме, дали сме фанови на Јуве, на Реал, Барса или Арсенал. Поентата е дека МТВ како сериозен медиум што се прокламира не смее изборот на еден натпревар да го направи врз основа на таква субјективна причина, а тоа е играњето на македонски играч во Галатасарај. Тоа може секој дома да си го направи и да го гледа Пандев или Ибраими ако му е по ќеиф, телевизијата која е државна, што значи во сопственост на народот при ваков избор треба да се води од објективни мотиви, а сите такви укажуваат дека натпреварот Атлетико-Јувентус треба(ше) да биде пренесуван.

Глупаво е повеќе да се дискутира на темава, фала богу имаме интернет па може да си гледаме што сакаме. Јас пред се им пишав на МТВ на фејсбук поради дедо ми, човекот нема каде да го гледа Јуве сезонава и пред да видам дека ќе даваат Арсенал-Галатасарај јас му реков дека сигурно на МТВ ќе може да ги гледа Јуве за првпат. Исто многу ме изнервира самоволието кое го прикажаа кога ми одговорија кога рекоа дека "не морале да ми објаснуваат зошто го избрале тој натпревар, но ајде ќе ми се смилувале"

Не им е јасно изгледа дека тие постојат за гледачите, а во овој случај очигледно отидоа против мнозинството.
Не мора да значи, секој различно сака да си гледа и то си избра МРТ
Мислиш дека нема да има гледаност сега Среда? Ај ќе видиме :)

Брат го знајш онај муабетот „Да му умри козата на комшијата“ ?
Епа то е накратко како да ти опишам просечен македонец, абе Бате Борисов ќе ги гледа ако треба само да ти го расипи тебе денот.

Нема поента во расправањето со вакви ботови. Ако случајно му туриш со инка друг ќе се појави и на кондиција ќе те тепаат.
Проблемот е шо вакви фаци има во редакција и нивниот однос.

derbi na koloto (zaedno so PSZ- Barca e derbi ama oni vtornik igraat) nema da davaat, a ima tuka luge so ubeduvaat deka Arsenal - Galatasaray pointeresna utakmica ke bide :facepalm: prifakjam deka nema da davaat na MTV (ke si gledam laganica so fan klub u kafic) ali ne prifakjam luge so mi vikaat pointeresna utakmica e arsenal - galatasaray ..

Од аспект дека играт шампионо на Шпанија со шампионо на Италија поинтересна е Атлетико-Јуве
Ама и Арсенал-Галатасарај е утакмица во една од најтешките групи и Пандев како фактор е тука :icon_mrgr:
Ако ја реше пандев е тогај шо праеме?
Имам такво претчуство дека тој ќе ја реши и на МРТ ќе се диват коментаторите :pos:

Ко даваа Сериа А на Телма почнав да ги сонувам Наполи и Интер,сеа гледам деа и Мтв работи у ист ритам.Каде бе со тој памет:tapp:?А сиротиот он игра у очајна форма,и прашање е дали ќе биде у прв тим,ама и на клупа да е важно е Пандев да се гледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom