- Член од
- 19 јануари 2014
- Мислења
- 1.695
- Поени од реакции
- 1.019
Изгледа за ПандевЗашто бе, знае некој? ╒
Најјако ќе биди евентуален решавачки гол на Пандев и кулминација и дивеење на коментаторите на МРТ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа за ПандевЗашто бе, знае некој? ╒
Да, 3-5-2 ќе игра Прандели најверојатноНајјако ќе биде евентуално неиграње на Пандев, што е и реално да е очекува.
Последниве 2 утакмици Пандев не ни беше у состав воопшто.Да, 3-5-2 ќе игра Прандели најверојатно
Јилмаз и Брума/Адин во нападот, ама сепак Пандев сигурно ќе влези 65 мин.
Го исфорсира колку шо дојде заедно со Џемаили ги кладе прва со Андерлехт, се заеба одвај 1-1 изваде дома, оти тие новодојдени уште невклопени нормално, ама после сфати и само Џемаили го игра оти изгледа тој колку толку се вклопи, ама Пандев не го зеде во составПоследниве 2 утакмици Пандев не ни беше у состав воопшто.
Тогаш сите ќе плаќаме Арена, ќе ја оживејме телевизијата секако СпортКлуб ги изгази во последнодобро кој не му се глеа ќе пушти стрим сопкаст 3000 кбпс и чао. Бидете среќни додека има и стримови, Европа последниве 2-3 месеца работи на санкции за ваквиот вид на следење преноси, да не дремеме на лајвскор или твитер за апдејти.
Ако си прав патриот нема да гледаш ЛШ воопштоПрав патриот гледа фудбал на МТВ, а не на странски стримови и програми.![]()
Молам?! Да не го гледаме Љоренте царот македонски, потомок на Ацета?!?!Ако си прав патриот нема да гледаш ЛШ воопшто![]()
![]()
Полека друже, не ја разбираш поентата моја и таа на Forza Milan!!!Молам?! Да не го гледаме Љоренте царот македонски, потомок на Ацета?!?!
Абе глеам нешо се мајтапите па ај и јаПолека друже, не ја разбираш поентата моја и таа на Forza Milan!!!![]()
Дека некој тестој не помина во Германија и УЕФА нема да го користи, нема смислаШвабиве се ѕверови.
Бараат спрејот што ке го користи Карлос Веласко на мечот Шалке - Марибор да биде TUV approvedили у спротивно ке го казнат судијата со казна од 5 до 55 евра.
УЕФА се обидува да ја среди работата со бирото во Гелзенкирхен
Schiedsrichter Carlos Velasco Carballo droht am Dienstag im Champions-League-Spiel zwischen Schalke 04 und NK Maribor ein ungewöhnliches Bußgeld. Sollte der Spanier das in der Königsklasse übliche Freistoßspray einsetzen, könnte das Ordnungsamt Gelsenkirchen tätig werden. Grund ist das jüngste TÜV-Gutachten, wonach das Spray möglicherweise hormonell wirksam ist.