UEFA Champions League 2014-15

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои ЛШ?

• Вкупно гласачи
    118
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу сакам дискусии за најдобри лиги, ниедна немам испуштено. Штета Волфсбург ми го уништија leverage-от за вечер, така да ќе прескокнам. :(

Да заборавив дека тука се исто така и Манчестер Јунајтед со неоспорениот Вејн Руни...дефинитивно фаворит бр 1 за Лига Европа
Said фан на Интер во кој главна ѕвезда во тимот е пензионер кој го напушти клубот на кого му се потсмеваш.

Said фан на Интер во кој главна ѕвезда во тимот е пензионер кој го напушти клубот на кого му се потсмеваш.

LOL..Најдобри играчи во Интер се Ковачич и Хернанес...некни победивме 7-0 без Видич и денес исто без него победивме против Днипро на гости..јбг ние немаме 200 милиони буџет па да си играме ашици на трансфер пазарот

Значи не знам како да ти објаснам..финансиската ситуација во клубовите во Англија е каде каде постабилна и посилна во однос на Шпанците, и секако можат да си дозволат повеќе милиони за трансфер и да понудат поголеми плати...ама тоа не ги прави тимовите посилни..ете Валенсија иако е во финансиска криза и му ги продава играчите на Свонси,сепак и самиот знаеш кој е посилен тим...Шпанците си имаат квалитетни млади кадри и ефтина работна сила од нивните поранешни латино колонии каде се преполни со таленти

Како бре не ги прави посилни аман, што ги прави посилни, твоето мислење?? Како ти можеш да ми докажеш дека една екипа е посилна од друга кога ниту едната ниту другата играат во Европа, а не сакаш да ги гледаш трансферите кои ги прават??? Значи тоа што овие од Премиер се финансиски многу постабилни не треба да се тргне на страна туку баш да се земе во предвид. Кур мој дека Алмерија и компанија можат да си дозволат квалитетни играчи кои до вчера се бореле за прв тим во Барса, кои до вчера играле прв тим во Интер, Милан, кои биле едни од најдобрите во својата лига како Бен Арфа и Рамирез.

Свонси и Валенсија не се во ист ранг де, сепак Валенсија влегува во оние екипи кои се позади големата тројка и баш ми е мило ако се среди како порано затоа што ми беа омилена екипа во Шпанија уште од времето на Мендиета и Клаудио Лопез. Али тоа што го заменија Солдадо со играчи како Нелсон Валдез, Постига и Варгас кој сега игра за некој фенерџија во Премиер, не ти иде во прилог. :))

И дај не се срами со тоа што викаш дека Севиља и Интер имале поквалитетни тимови од Евертон. Ај Наполи некако да се граничи со објективнос, али овие две каде што од првава си отидоа неколку клучни играчи, а вторава има само име, тешко.

Многу сакам дискусии за најдобри лиги, ниедна немам испуштено. Штета Волфсбург ми го уништија leverage-от за вечер, така да ќе прескокнам. :(
Тоа е зашто Евертон е селска екипа а Волфсбург со Лорд Бендтнер се градска екипа. :pipi:

Како бре не ги прави посилни аман, што ги прави посилни, твоето мислење?? Како ти можеш да ми докажеш дека една екипа е посилна од друга кога ниту едната ниту другата играат во Европа, а не сакаш да ги гледаш трансферите кои ги прават??? Значи тоа што овие од Премиер се финансиски многу постабилни не треба да се тргне на страна туку баш да се земе во предвид. Кур мој дека Алмерија и компанија можат да си дозволат квалитетни играчи кои до вчера се бореле за прв тим во Барса, кои до вчера играле прв тим во Интер, Милан, кои биле едни од најдобрите во својата лига како Бен Арфа и Рамирез.

Свонси и Валенсија не се во ист ранг де, сепак Валенсија влегува во оние екипи кои се позади големата тројка и баш ми е мило ако се среди како порано затоа што ми беа омилена екипа во Шпанија уште од времето на Мендиета и Клаудио Лопез. Али тоа што го заменија Солдадо со играчи како Нелсон Валдез, Постига и Варгас кој сега игра за некој фенерџија во Премиер, не ти иде во прилог. :))

Не знам брат како да ти објаснам..значи врти сучи Шпанските екипи во глобала се поквалитетни во овој момент и не постои факт што можиш да го пробиеш тоа

Не знам брат како да ти објаснам..значи врти сучи Шпанските екипи во глобала се поквалитетни во овој момент и не постои факт што можиш да го пробиеш тоа
bzirq.jpg
затоа 20 страни вадиме докази а вие сте се фатиле за една утакмица.

Од целава дискуција најјакото е дека шпанските екипи неможат да си дозволат квалитетен играч ко Бен Арфа ... Арфа го направија играчиште :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom