UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си ќорав и ретардиран кај го виде ова бе.
Фала на комплименти.

Го видов по свирнатиот пенал, а го знам и од натпреварот со Јунајтед.

Е па сега и тоа е начин на игра :) ова е како во шахот имаш различни начини како да стигнеш до победа.
Не викам дека не е, целта ги оправдува средствата, ама нема потреба од коментари каде им е сега играта на Барса, каде им се шансите кога сите знаеме дека нема тим кој во таква ситуација би можел да направи шанса :)
Од друга страна на првиот меч барса имаше шанси еден куп, а вчера Челзи тотално си ја изврши својата работа и изигра на одлично ниво.

Не викам дека не е, целта ги оправдува средствата, ама нема потреба од коментари каде им е сега играта на Барса, каде им се шансите кога сите знаеме дека нема тим кој во таква ситуација би можел да направи шанса :)
Од друга страна на првиот меч барса имаше шанси еден куп, а вчера Челзи тотално си ја изврши својата работа и изигра на одлично ниво.
Стварно незнам кој рекол такво нешто ама не се сложувам.
Челзи баш и не беше на ниво.Колку шанси им допуштија на Барса во првиот меч....ама кој им е крив кога не знаат да искористат такви 100 % шанси

Ова Фарсалонциве незнаат да гледаат фудбал убав бре. Е бре одма пенал имало и тоа само овие го видоа, ни коментаторов кој е каталонец у душа. Ќе кажам ова е тоа, ова е лигата ова е она шо се вика Фудбал
На ти......е*ате стварно сте толку слепи или слепи се правите?

И ја таќе видов ама не сум сигурен
И јас то помислив само чудно ми беше никој што не се бунеше.
Го погоди ли сега топката во рака Пепе при слободниот или ми се причини така?

Стварно незнам кој рекол такво нешто ама не се сложувам.
Челзи баш и не беше на ниво.Колку шанси им допуштија на Барса во првиот меч....ама кој им е крив кога не знаат да искористат такви 100 % шанси
Па воглавно сите го тераат тој муабет , иако од фановите на Челзи немаше многу со такви муабети :icon_mrgr:
Вчера изигравте на резултат, солидна партија, во првиот меч имавте премногу среќа и само чуди и ЧЕХ ве спасија од пораз :D

Па воглавно сите го тераат тој муабет , иако од фановите на Челзи немаше многу со такви муабети :icon_mrgr:
Вчера изигравте на резултат, солидна партија, во првиот меч имавте премногу среќа и само чуди и ЧЕХ ве спасија од пораз :D
Не беше среќа -незнаење на Барса беше.
Он топик -ако не падне гол во следниве 5-10 мин со здравје нека ни се продужетци

Колку е тромав овој Гомез тоа е чудо едно :facepalm:
Баш кога беше во најубава позиција, Робен не му ја додаде

Како Густаво уште нема жут не ми е јасно :D

Реал треба нозете да му ги бацуваат на Гомез затоа што не губат со 2-5 досега :icon_mrgr:
Брее овој бетер од Бориело бил бе...

Гомез колку може да те заглави во го**а..толку може и да те спаси од истите :D

кој кретен е овај Пепе па то е чудо невидено

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom