Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо се секираш, поседот се рачуна кај господот на фудбалот. Морални победници.Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо.И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.
Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................
Прегледај го приврзокот 42232
Nema da ima prskalki ne veruvam , DiMatteo nema da se glupira kako MourinhoТаму има прскалки![]()
Бутнете си ги у гз и шутевите и поседот, на крај резултатот е 1:0 и се надевам ќе ги пуштате пак прскалките на Камп Ноу.
Браво за Челзи и браво за Баерн, моја желба е да играат у финале за да пукне Платини
Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо.И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.
Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................
Прегледај го приврзокот 42232
Nema da ima prskalki ne veruvam , DiMatteo nema da se glupira kako Mourinho
Prvo i jas go poddrzuvav , no potoa koga sfativ deka toa go pravi za da bide "pogolem" vo navivacite na Madrid (veke imase preddogovor so Real Madrid a kriese i glumese nekoja nostalgija)