UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
R

Rigel Kent

Гостин
што се изглупира мурињо ???
дека се стрча и славеше што неговиот тим отиде во финале во ЛШ???
каталонците се изглупираа кога фрлаа со шишиња и ги пуштија прскалките 1 минута после завршувањето на натпреварот
Mourinho ne istrca kon igracite tuku kon drugiot del na terenot pokazuvajki so raka. Voopsto ne gi opravduvav prskalkite , vo toj moment mi bese milo sto Inter pobedi i se raduvav .
Vo finaleto izigravase cold man , taka da ne ti drzi ova ;)

B

Beck's

Гостин
Cestitki do fanovite na Chelsea.

I neka objasni nekoj sto mu bese filmot na Drogba, sto pagase ko pokosen sekoi 2 min. Znaev deka e takov ama do tolku ne. Se gledame na Kampot

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Изиграа што изиграа Челзи машки ама никој не може да каже дека немаа неверојатно многу среќа, пречка, статива и неколку зицери... 1-1 беше реалниот резултат ама тоа е фудбалот. :)

п.с. Фали Виља

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.745
Поени од реакции
52.704
Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................

Прегледај го приврзокот 42232
Ич не ми е гајле што вика статистиката. Тоа зеленото си кажува се, Челзи 1-0 Барселона. Целта е да постигнеш гол повеќе од противникот, не да имаш повеќе посед и шанси за гол.

И знаеме дека не е голема предноста, Барселона е сеуште фаворит за во финале и има големи шанси за тоа. Но со добра одбрана и пак малце среќа, зошто да не.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Браво за Челзи.
Заслужена победа, си искористија една шанса и си играа на резултат.
Честитки до сите фанови на Челзи.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Cestitki do fanovite na Chelsea.

I neka objasni nekoj sto mu bese filmot na Drogba, sto pagase ko pokosen sekoi 2 min. Znaev deka e takov ama do tolku ne. Se gledame na Kampot
незнам по мое сакаше колку толку да ја кочи играта, и му успеа колку толку :)

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Еве и од мене честитки до навивачите на челзи ( не гомнојадците кои еднаш на 100 години кога губи барса едвај чекаат да го издркаат со две раце )
Подобри бевме, но тоа не се смета.
со цела своја одговорност пред законот тврдам дека да беше санчез пред мене че го задавев без око да ми трепни кога по втор пат промаши чист гол, па човеку гешоски мрежата че ја скинеше од тука..
од сабота до вторник, тежок период од мојот живот, ако ги преживеам безбројните инфаркти шо би значело потоп на кампот во двете утакмици, че пијам толку многу, за да неможам да се отрезнам се до финалето.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Честито победа.

Like i said....Матео си ја има среќа на негова страна. Не е само оваа утакмица, неколку по ред во премиер лига.

Пишав и дека Челзи со контрите слабо стои и уште стојам на тоа, иако по контра и го примивме голот. Можеа уште 10 да направат ако беа способни за тоа. Пујол повеќе играше на нивна половина одколку на Барселона.

Честитки уште еднаш, се читаме за недела дена.

пс. Хејтери су закон. Смешни сте.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не ми е јасно само каде отиде онаа Барса со паѓања глуми и остало што сме навикнати да ја глеаме ???? Еднаш у живот решавам да изиграм на картони партија ....хобитиве не изглумеа ниеднаш ....Пофер игра неам видено од барса ...алал да им е !
Деко коа ќе сфатиш дека ти си малерот :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не ми е јасно само каде отиде онаа Барса со паѓања глуми и остало што сме навикнати да ја глеаме ???? Еднаш у живот решавам да изиграм на картони партија ....хобитиве не изглумеа ниеднаш ....Пофер игра неам видено од барса ...алал да им е !
Секогаш така да играат! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom