Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.422
- Поени од реакции
- 16.700
Таму има прскалкиVo Barselona nema da ima stativi
Таму има прскалкиVo Barselona nema da ima stativi
Шо се секираш, поседот се рачуна кај господот на фудбалот. Морални победници.Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо. И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.
Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................
Прегледај го приврзокот 42232
Бутнете си ги у гз и шутевите и поседот, на крај резултатот е 1:0 и се надевам ќе ги пуштате пак прскалките на Камп Ноу.
Nema da ima prskalki ne veruvam , DiMatteo nema da se glupira kako MourinhoТаму има прскалки
А ти како мислиш дека Челзи ќе помине на Камп Ноу, не скокајте пред време, овде требаше да е барем 0-3 за Барса но среќата беше на страната на Челзи. Ама само среќа не е секогаш доволна за да се помине една Барса, затоа и се игра реваншБутнете си ги у гз и шутевите и поседот, на крај резултатот е 1:0 и се надевам ќе ги пуштате пак прскалките на Камп Ноу.
Браво за Челзи и браво за Баерн, моја желба е да играат у финале за да пукне Платини
Да да, мизерен гол ви шибнаа, со два паса кои ја седнаа цела ваша одбрана на гз и реализација на Дрогба која цела Барселона заедно ја нема и не може гол да даде. Не е среќа, Барселона има смешна реализација, истото не беше со Милан пред да досудат пенал?Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо. И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.
Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................
Прегледај го приврзокот 42232
Да, затоа го почестија со прскалки, да му посакаат добредојде у ШпанијаNema da ima prskalki ne veruvam , DiMatteo nema da se glupira kako Mourinho
Prvo i jas go poddrzuvav , no potoa koga sfativ deka toa go pravi za da bide "pogolem" vo navivacite na Madrid (veke imase preddogovor so Real Madrid a kriese i glumese nekoja nostalgija)