С
сашенко
Гостин
А чекај не се врткате у темава нон стоп и го хејтате Милан?
Сериозен си? Мислиш дека хејтам стварно? Ај врати се и прочитај ми ги постовите 3 на темава шо ги пишав па врати се те молам.Биди човек, напрај го тоа...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А чекај не се врткате у темава нон стоп и го хејтате Милан?
2. 2 (два) недосудени пенали за Барса во Милано над Алексис и Пујол

Јас пак мислам МАСОНИТЕ се виновни!

Не,ама Барселона беше бетер искрено да збориме ако толку навлагаш,после голот на Милан почна она нервозното и одма пенал!Два пенала едно подруго за рок од 20 минути психички те демолира...Eve ova bese muabetot .Kazi mi ti kako fan na Milan dali tvojot tim imase superiorna taktika i organizirana odbrana?
Вториот пенал не беше пенал али колку и да правиме “врти сучи„ во Милано исто така не беше суден чист пенал...
Милан оштетен дефинитивно али исто така според играта Барселона беше подобар противник и би рекол заслужено во полуфинале.
Инаку јасно ми е Челзи оштетен али никако не ми иде у глава Арсенал и Реал??
Па кога гледам некој пишел би се срамел да навива за таков тим?
Друже ако тебе ти пречи барса игнорирај ја , не ја гледај,не кажувај тука за кого би навивал,демократија е денес,можиш комотно да идеш и у к*рац ако сакаш....
Кога ќе спомнам јувенташи тоа не се однесува на тебе и само на тебе,нели?Сериозен си? Мислиш дека хејтам стварно? Ај врати се и прочитај ми ги постовите 3 на темава шо ги пишав па врати се те молам.Биди човек, напрај го тоа...

Ај пак за сите што "не видоа"
1. Да им се затнат устите на арсеналовците..чист поништен гол на Меси

Inter bese takticki superioren tim i so organizirana odbrana , i molim te nemoj takvi epiteti da mi davas za Milan , ama stvarno te molam , i uste ednas preispitaj go stavot.