UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
M

MrzaRules

Гостин
Динамо која местенка ја направија...тоа чудо некое...штета за Ајакс....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
залудна е расправава со фанови на сериа а најдобрата е сериа а и крај само почекајте до Февруари

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Арсенал му го честита отпаѓањето од ЛШ на Ман Сити со песната:
"Среќата со пари не се купува" :)))))))))))

A

Auditore

Гостин
Истотака сметам дека темава забега од колосек, и барам бришење и на мои и на други постови повржани со глупава споредба ПЛ вс Калчо, али едноставно некои работи ќе останат такви какви што се.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Да не беше Мурињо тогаш ќе ги видевме јаките Интераши што сега ви ја срамат дури и Сериа А.
Благодарение на Мурињо што знаеше како да одигра против неговиот поранешен тим Челзи успеа да победе.
И ако ова што го кажа е некој факт оди легниси згасни PC кога ќе станеш од спиење барем ќе заборавеш на ова глупости што си ги напишал и што не мачеш на сите нас да ги го читаме посебниов ти фонт на буквиве :)
Dosta be fanu na junajted. Najlogicno mi e ova mene. Ti stana fan na chelsea posle osvoenite tituli so murinjo, toj murinjo bese donesen od abramko, koj ako ne bese dojden vo chelsea, chelsea ke bese sega 9 mesto so igrachi kako gronker, gudjonsen, de foe... ajt sea ne gi mesaj drugite tuka za da ti skoknat i da te branat.

Posledni presmetni pomegju italijanski i angliski ekipie, italijancite gi ebavaat vo gzo site angliski. Pocni od Inter - Chelsea, pa Milan - Liverpool, pa Napoli - City.

Ne znam koj kogo srami, sekogas koga gubite sudiite vi se krivi, pa i drogba placese pred kamerite, "this is a fucking disgrace", da mu se padne sea Barsa ke vidis disgrace 20-0 agregate score za barsa :)

В

Вори

Гостин
Фанови на Челзи,ве молам олабавете.И не пишувајте по вакви теми,освен во фанклуб.Од такви ниски и сељачки провокации,преку кур.Не можеме да им објаснуваме на нискоинтелегентни луѓе исти работи секој ден.
Нека си зборат што сакаат.Да ги сочекаме ждрепките,па ќе видиме што и како.Дотогаш излезите до надвор,пивнете кафенце,нека ви излезе нервозата.Дупнете некоја женска,или некое машко,кој од која рака е и така.
Многу сте напнати ебаго.(се однесува на другите фанови од жабарско првенство).

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Динамо и Лион се договорија на полувреме :D. Најстрашно беше што не се ни обидоа воопшто да го прикријат тоа.

В

Вори

Гостин
Dosta be fanu na junajted. Najlogicno mi e ova mene. Ti stana fan na chelsea posle osvoenite tituli so murinjo, toj murinjo bese donesen od abramko, koj ako ne bese dojden vo chelsea, chelsea ke bese sega 9 mesto so igrachi kako gronker, gudjonsen, de foe... ajt sea ne gi mesaj drugite tuka za da ti skoknat i da te branat.

Posledni presmetni pomegju italijanski i angliski ekipie, italijancite gi ebavaat vo gzo site angliski. Pocni od Inter - Chelsea, pa Milan - Liverpool, pa Napoli - City.

Ne znam koj kogo srami, sekogas koga gubite sudiite vi se krivi, pa i drogba placese pred kamerite, "this is a fucking disgrace", da mu se padne sea Barsa ke vidis disgrace 20-0 agregate score za barsa :)
Преку 25 години,а што пишува.Последниов дел кине еј :pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Фанови на италијански тимови!
Не толку се фурајте и не скокајте со тоа што 3/3 отидоа понатаму.
Во светот две лиги се најаки и тоа : Премиер Лига и Шпанска Лига.Па после може да ги набројуваме останатите лиги.

.
Шпанската лига во која што има само 2 тима е најјака во свет ? :confused:
Нејќев да се убацувам во дискусијава ама дека ја претерувате ја претерувате.Мене ми е важно што Милан помина понатаму а за тоа што поминале 3/3 да бидам искрен и не сум нешто импресиониран иако морам да признаам дека ми направи ќејф Наполи што помина групи но не затоа што е тим од Серија А туку затоа што е тим каде што сите играчи го оставаат срцето на терен.Ако има некој што го прави среќен тоа што од Италија поминаа трите екипи вие немате право да му кажете да не се фура и да не скока и тоа е факт.Ти како сакаш можеш да си ги набројуваш лигите ама факт е дека просечниот Наполи годинава во Италија го утепа најверојатно новиот шампион на Англија.Факт е дека пресметката на шампионот на Италија и шампионот на Шпанија на шпанска почва заврши нерешено 2:2 додека утакмицата во Италија не би сакал да ја коментирам.Факт е дека Наполи извади нерешено со Баерн кој што беше влезен во феноменална форма.Факт е дека Интер тимот кој што моментално е во зоната на испаѓање во Италија заврши прв во својата група.
Англиската лига што ти толку ја јачаш остана со 2/4 претставника додека екипите од Шпанија останаа со 2/4 претставника.

Значи да се разбереме не викам јас дека Серија А е подобра лига од Премиер туку муабетот ми беше дека премногу ја потценивте Итаљанската лига а фактите говорат нешто друго т.е вие самите одите со главата низ ѕид.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Динамо и Лион се договорија на полувреме :D. Најстрашно беше што не се ни обидоа воопшто да го прикријат тоа.
Видеа резултат од Ајакс :D само не знам зашо Реал не имм попушти секако се први, 1/8 финале со Лион е подосадно

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782

Каша попара направи :D.Браво секоја чест за тебе.Што ја мешаш Барселона ,што мешаш Интер-Челзи , Милан-Ливерпул ,Наполи-Сити дуели.
И почекај да видеме како ќе паднат.Но како и да е само една италјанска екипа ќе го помине 1/8 финале на друга не се надевајте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom