- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.876
Ајде бе Манчестеровци уште ли сте на оваа тема ја па мислам префрлите се во темата за лига на европа
Dosta be fanu na junajted. Najlogicno mi e ova mene. Ti stana fan na chelsea posle osvoenite tituli so murinjo, toj murinjo bese donesen od abramko, koj ako ne bese dojden vo chelsea, chelsea ke bese sega 9 mesto so igrachi kako gronker, gudjonsen, de foe... ajt sea ne gi mesaj drugite tuka za da ti skoknat i da te branat.Да не беше Мурињо тогаш ќе ги видевме јаките Интераши што сега ви ја срамат дури и Сериа А.
Благодарение на Мурињо што знаеше како да одигра против неговиот поранешен тим Челзи успеа да победе.
И ако ова што го кажа е некој факт оди легниси згасни PC кога ќе станеш од спиење барем ќе заборавеш на ова глупости што си ги напишал и што не мачеш на сите нас да ги го читаме посебниов ти фонт на буквиве
Преку 25 години,а што пишува.Последниов дел кине ејDosta be fanu na junajted. Najlogicno mi e ova mene. Ti stana fan na chelsea posle osvoenite tituli so murinjo, toj murinjo bese donesen od abramko, koj ako ne bese dojden vo chelsea, chelsea ke bese sega 9 mesto so igrachi kako gronker, gudjonsen, de foe... ajt sea ne gi mesaj drugite tuka za da ti skoknat i da te branat.
Posledni presmetni pomegju italijanski i angliski ekipie, italijancite gi ebavaat vo gzo site angliski. Pocni od Inter - Chelsea, pa Milan - Liverpool, pa Napoli - City.
Ne znam koj kogo srami, sekogas koga gubite sudiite vi se krivi, pa i drogba placese pred kamerite, "this is a fucking disgrace", da mu se padne sea Barsa ke vidis disgrace 20-0 agregate score za barsa
А колку имало победници Италијанско а колку Англиско во последниве години?Колку имало Италијанско, а колку Англиско полу финале/финале во последниве години?
Важно они се второ место на табелава тука, ги боли qr.тИ на Rezultati.com сакат Манчестер да оди во осмина, ама нема
Шпанската лига во која што има само 2 тима е најјака во свет ?Фанови на италијански тимови!
Не толку се фурајте и не скокајте со тоа што 3/3 отидоа понатаму.
Во светот две лиги се најаки и тоа : Премиер Лига и Шпанска Лига.Па после може да ги набројуваме останатите лиги.
.
Видеа резултат од Ајакс само не знам зашо Реал не имм попушти секако се први, 1/8 финале со Лион е подосадноДинамо и Лион се договорија на полувреме . Најстрашно беше што не се ни обидоа воопшто да го прикријат тоа.
Каша попара направи .Браво секоја чест за тебе.Што ја мешаш Барселона ,што мешаш Интер-Челзи , Милан-Ливерпул ,Наполи-Сити дуели.Dosta be fanu na junajted. Najlogicno mi e ova mene. Ti stana fan na chelsea posle osvoenite tituli so murinjo, toj murinjo bese donesen od abramko, koj ako ne bese dojden vo chelsea, chelsea ke bese sega 9 mesto so igrachi kako gronker, gudjonsen, de foe... ajt sea ne gi mesaj drugite tuka za da ti skoknat i da te branat.
Posledni presmetni pomegju italijanski i angliski ekipie, italijancite gi ebavaat vo gzo site angliski. Pocni od Inter - Chelsea, pa Milan - Liverpool, pa Napoli - City.
Ne znam koj kogo srami, sekogas koga gubite sudiite vi se krivi, pa i drogba placese pred kamerite, "this is a fucking disgrace", da mu se padne sea Barsa ke vidis disgrace 20-0 agregate score za barsa