UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.666
Честитки до навивачите на Челзи за победата. Паметно одиграа и имаа спортска среќа. Тоа е тоа, многупати досега среќата во ЛШ се покажала пресудна.

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Мое мислење е дека судиите не беа во форма денес, па како и на секој професионалец и на нив може да му се случи да имаат лош ден. И да, штета што Меси е повреден можеби со него барса ќе победеа. :P:D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо. :) И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.

Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................

Прегледај го приврзокот 42232
Шо се секираш, поседот се рачуна кај господот на фудбалот. Морални победници.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Честитки за барса, во сите статистички податоци беа подобри :icon_lol:

Ако влезеше она на крај, ќе испокршев све по дома. Честито нека ни е :свиркам:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Честитки до Челзи за победата. Заслужена или не, најмалку битно во моментов.
Се гледаме во реваншот.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Сега хејтерите и на тие што им е криво нека си легнат или гледаат SURVIVOR за да се расположат малце . Кога пукаат стативи , кога се промашуваат шанси тогаш ДРОГБА така културно си иде на сцена и си дава гол ! Така да KTBFFH :D се гледаме идната недела ;)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Бутнете си ги у гз и шутевите и поседот, на крај резултатот е 1:0 и се надевам ќе ги пуштате пак прскалките на Камп Ноу.

Браво за Челзи и браво за Баерн, моја желба е да играат у финале за да пукне Платини
А ти како мислиш дека Челзи ќе помине на Камп Ноу, не скокајте пред време, овде требаше да е барем 0-3 за Барса но среќата беше на страната на Челзи. Ама само среќа не е секогаш доволна за да се помине една Барса, затоа и се игра реванш ;)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да доминираа само во поседот................ само ќе зажалите за овие 1-0 во Лондон, Пеп и своите играчи ќе дадат 150% на Камп Ноу и мило ми е што ќе го осетите тоа. Ваква среќа не може 2 пати со ред да имате, не е изводливо. :) И тој мизерен гол го дадовте кога се очекуваше свиреж на судијата за крај на 1. полувреме. Едноставно не вреди да се слави за ова, а и да вреди, сеуште е рано бидејќи за 6 дена се игра на Камп Ноу.

Еве ја статистиката, смеете се или плачете, тешко е да се одлучиш што................

Прегледај го приврзокот 42232
Да да, мизерен гол ви шибнаа, со два паса кои ја седнаа цела ваша одбрана на гз и реализација на Дрогба која цела Барселона заедно ја нема и не може гол да даде. Не е среќа, Барселона има смешна реализација, истото не беше со Милан пред да досудат пенал?

72% посед на топка, во кои 90% од времето изгледавте како да водите, дури и кога губевте исто па исто. Стативата на крај беше зашто од одбиена топка налета на ваш играч, иначе ко селски буквар го прочитаа 30тиот двоен пас помеѓу Меси и рандом Барса играч, па ве решија со перфектен клизач.
Мора да се има план Б, Пеп тоа не гледам дека го демонстрира.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Не ми е јасно само каде отиде онаа Барса со паѓања глуми и остало што сме навикнати да ја глеаме ???? Еднаш у живот решавам да изиграм на картони партија ....хобитиве не изглумеа ниеднаш ....Пофер игра неам видено од барса ...алал да им е !

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.422
Поени од реакции
16.701
Nema da ima prskalki ne veruvam , DiMatteo nema da se glupira kako Mourinho :)
Prvo i jas go poddrzuvav , no potoa koga sfativ deka toa go pravi za da bide "pogolem" vo navivacite na Madrid (veke imase preddogovor so Real Madrid a kriese i glumese nekoja nostalgija)
Да, затоа го почестија со прскалки, да му посакаат добредојде у Шпанија :icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.479
Браво за Челзи. Машка игра до крај, организирани во средина и одбрана. Тоа е лекот за Барса во моментов. Браво и за Ди Матео кој тактички го надигра на Пеп денес. Инаку признавам дека Барса го играше најубавиот фудбал за око и сето тоа ефикасно резултираше и со погодоци, но во последен период играта на Барса е далеку од тоа што изгледаше минатата сезона ако бидеме реални и тоа треба сами да го признаат каталонциве. Челзи тактички го доби овај дуел, не дека беше надмоќен, но од друга страна се покажа дека за да се стигне до победа не треба да се има посед и да се кружи играта околу казненото поле. На Камп Ноу ќе биде интересно зошто 1-0 е незгоден резултат за атакување, па прашање е како ќе се одбрани Челзи таму и дали ќе ја искористи шансата на контра да постигне вреден гол како што направи денес или пак Барса лесно ќе успее да ја анулира негативата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom