M
Mario Gómez
Гостин
Браво браво.Добар сум а?
Браво браво.Добар сум а?
Не бе брат првата се игра на ААРеал нека не се занесуваат ногу дека лесно ќе поминат во полуфинале... Нека се сетат каков негативен скор имаат со нас досега... ги тепавме у златните времиња. Плус и реваншот го играат у Минхен...
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:14 ---
И нека се сетат на голот на Макај у 9та секунда.
Искрено за мене Баерн е веќе во финалето. Само да не се случуваат глупости како со Рибери пред 2 години или да им се повреди некој битен играч.Колку и да се радувам на ждребкава Уефа се ќе направи да има финале Реал-Барса тоа е очигледно
Скроз истото го мисламReal-Barca finale.
mislam deka revansot e vo madridРеал нека не се занесуваат ногу дека лесно ќе поминат во полуфинале... Нека се сетат каков негативен скор имаат со нас досега... ги тепавме у златните времиња. Плус и реваншот го играат у Минхен...
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:14 ---
И нека се сетат на голот на Макај у 9та секунда.
Ако освојат титула тоа значи дека ќе мора да се победат прво меѓу себе а после и Барса/Милан/Челзи значи сепак ќе се намачатсамо не знам како не им е незгодно на Реал и Баерн да ја бркаат оваа титула со сите противници што им се паднаа по пат.
Ова е немоуче, Базел, ЦСКА, АПОЕЛ, Марсеј, ај бар Баерн тешка група имаше али со Реал работава е бламови живи, комотно може и Вардар да им се падне ако не
Сега Апоел ќе го јаде стапот од Реал