UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Реал нека не се занесуваат ногу дека лесно ќе поминат во полуфинале... Нека се сетат каков негативен скор имаат со нас досега... ги тепавме у златните времиња. Плус и реваншот го играат у Минхен... :D
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:14 ---
И нека се сетат на голот на Макај у 9та секунда. :vozbud:
Не бе брат првата се игра на АА (n)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Колку и да се радувам на ждребкава Уефа се ќе направи да има финале Реал-Барса тоа е очигледно

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Колку и да се радувам на ждребкава Уефа се ќе направи да има финале Реал-Барса тоа е очигледно
Искрено за мене Баерн е веќе во финалето. Само да не се случуваат глупости како со Рибери пред 2 години или да им се повреди некој битен играч.

Од другава страна ако Барса го пројде Милан ондак тоа е следниот финалист. Искрено не гледам ни тронка можност како би можел некој од Бенфика или Челзи да им парира во двомеч на Барселона.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Жал ми е за АПОЕЛ со ждрепкава
Колку само ќе го јадат.. :(
Ај ваљда Мурињо не е до толку ....

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302

Ги посакував повеќе Реал од Милан на ждрепката ама добро е и вака

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Real-Barca finale.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Финале: Реал-Барса/Милан :icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.926
само не знам како не им е незгодно на Реал и Баерн да ја бркаат оваа титула со сите противници што им се паднаа по пат. :icon_lol:

Ова е немоуче, Базел, ЦСКА, АПОЕЛ, Марсеј, ај бар Баерн тешка група имаше али со Реал работава е бламови живи, комотно може и Вардар да им се падне ако не

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Реал нека не се занесуваат ногу дека лесно ќе поминат во полуфинале... Нека се сетат каков негативен скор имаат со нас досега... ги тепавме у златните времиња. Плус и реваншот го играат у Минхен... :D
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:14 ---
И нека се сетат на голот на Макај у 9та секунда. :vozbud:
mislam deka revansot e vo madrid

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
само не знам како не им е незгодно на Реал и Баерн да ја бркаат оваа титула со сите противници што им се паднаа по пат. :icon_lol:

Ова е немоуче, Базел, ЦСКА, АПОЕЛ, Марсеј, ај бар Баерн тешка група имаше али со Реал работава е бламови живи, комотно може и Вардар да им се падне ако не
Ако освојат титула тоа значи дека ќе мора да се победат прво меѓу себе а после и Барса/Милан/Челзи значи сепак ќе се намачат :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Сега Апоел ќе го јаде стапот од Реал

Иначе ја кажав дека Платини се ќе стори за Реал-Басрса да има финале, ептен беше очигледно сите овие денои, но некој ќе му ги замрси сметките, дали Милан, дали Баерн дали Челзи!

Што се однесува до мојот Милан свеедно ми беше, муабетот мојот тим играше лани 1/2 финале или финале а твојот отпадна у 1/4 финале ми се глупаи.
Јас би рачунал само Милан шампион да биде , другото не е битно, е сеа за тоа дали 1/4 дали 1/2, дали Финале мораш да играш со најдобрите и да ги победиш !!

Нека има 2 епски меча да уживамо свите и нека победи подобриот !!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom