Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Матео се напали хахахха
Иначе честитки за победата .
Иначе честитки за победата .
Срамота Наполи ме разочараа, крив е Мацари уместо да напаѓаа на 3-1 сигурен сум дека ќе дадеа гол се бранеа. И дај некој нека го стави Матео како му срипа на Торес![]()
јас викав ама изгледа кладилниците убаво си родијаНего, кој викаше дека Реал ќе ја мести за кладилници !?
Изгледа затоа Роналдо даде гол на крај...![]()
Екипа која не успеа да упати шут на свој терен во ЛШ против Баерн кога играа што може да се очекува повеќе од нив . Ептен добра екипа се ама не се дораснати за стари вукови.Само јас ли мислам дека Челзи ќе пројде![]()
Случајност или не, последен пат кога докторката на Челзи буквално се напрчи на терен да масира некој вол беше дуелот со ВБА, последниот на АБВ.
Меси за многу напаѓачи е Дрогба*Честитки за реал и челси, заслужено. Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект, па на нив останува честа на пл. Само напред! Дрогба за еден куп напаѓачи е Месиалал да му е на стариот.
Од кој аспект то така е гледано? Масонски?Во моментов челси е најсилната англиска екипа, гледано од овој аспект.
Па да бе брат, од лш аспект челси се најаки. Нема шо тука да расправамеОд кој аспект то така е гледано? Масонски?![]()
Немој и ти сега, ќе го јадешКако тоа италијанскава лига најјака а имаат само еден преставник?![]()