Shorty
Вансериски
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.277
- Поени од реакции
- 1.496
Какви филмој ми се праа мене ич тебе да не те болиНека не ти се пра филмој
Какви филмој ми се праа мене ич тебе да не те болиНека не ти се пра филмој
Со Вијали? Покарактеристичен пример за таков сличен двомеч е Милан - Ла Коруња кога Милан на чело со Карло Анчелоти генијално прокоцкува 4-1 така шо губи со 4-0 во реваншот.Реал-Манчестер 2003 ако не се лажам. Посебно вториот дуел и феноменот Роналдо. А и Челзи-Барселона дуелот пред Абрамович ерата.
Да Вијали беше тренер тогаш 99/00. Торе Андре Фло, Зола, Дешамп и Денис Вајс од една страна а Ривалдо, Фиго, Гвардиола и холанѓаните од друга. Многу јак двомеч беше тоа. Кога почнуваше реваншот навивачите на Барса има 2-0 кореографија на трибините. 3-1 заврши со промашен пенал на Барса во последните минути. Сепак постигнаа 2 гола во продолженијата и се пласираа понатаму. Ривалдо и неговите слободни до денеска ги памтамСо Вијали? Покарактеристичен пример за таков сличен двомеч е Милан - Ла Коруња кога Милан на чело со Карло Анчелоти генијално прокоцкува 4-1 така шо губи со 4-0 во реваншот.
Слични вакви реакции сум сретнал и за сите останати дуели на Челзи и Барселона во Лигата на Шампиони, и сепак не ги разбирам. Дали треба да си неутрален за да видиш нешто посебно во тие дуели, стварно не знам.Да Вијали беше тренер тогаш 99/00. Торе Андре Фло, Зола, Дешамп и Денис Вајс од една страна а Ривалдо, Фиго, Гвардиола и холанѓаните од друга. Многу јак двомеч беше тоа. Кога почнуваше реваншот навивачите на Барса има 2-0 кореографија на трибините. 3-1 заврши со промашен пенал на Барса во последните минути. Сепак постигнаа 2 гола во продолженијата и се пласираа понатаму. Ривалдо и неговите слободни до денеска ги памтам
Каква и да е, Лигата на Шампионите со самото име покажува дека ова не е аматерско натпреварување каде секој втор натпревар екипите ќе го играат аматерски ко Ливепрул и Челзи тој дуел.едноставно невиден натпревар и да се надевамде дека вакво нешто ќе гледаме барем на секој втор натпревар во ЛШ во иднина...
Јас не знам што ти беше поентата во овој пост но очигледно сакаш да кажиш(односно да потенцираш )дека и двете екипи имаа тон грешки..грешките се случуваат и ќе ги има ..сепак човечки суштества се и тие и имаат право не грешки јбг..ти секако како неутрален фан сакаш двете екипи да се растурат од голови и да има еден тон пресврти отколку во натпреварот да нема ниту една грешка и резултатот да се здрви 0-0 или 1-0 за едната екипа..!Каква и да е, Лигата на Шампионите со самото име покажува дека ова не е аматерско натпреварување каде секој втор натпревар екипите ќе го играат аматерски ко Ливепрул и Челзи тој дуел.
сакаш да кажиш ако паѓаат мн голови тоа ги карактеризира дека се АМАТЕРИ?Каква и да е, Лигата на Шампионите со самото име покажува дека ова не е аматерско натпреварување каде секој втор натпревар екипите ќе го играат аматерски ко Ливепрул и Челзи тој дуел.