Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Константно продавање на најдобрите играчи и константно едни од најдобрите во Европа!Кој за што сака нека има слушано, ама вака и на Интер му правеа лани па видовме што се случи. Па и еден Шалке дури од годинава е сведок дека не увек убер богатите со помпа поминуваат лесно.
Ама битно Ферги и докажува на Европа со наводно најслабиот тим што го имал има шанса за дабл.
Ферги е поим за фудбал и докажува, и покрај тоа што има 150 години, може да се носи со сите притисоци и да склопи екипа која може секого да победи!
Најмногу сакам кога не потценуваат, тогаш сме најмоќни!
--- надополнето ---
Подобри се иако немаат играно 3 финалиња за 4 години, подобри се иако немаат одбрана која е несовладана на гости годинава во ЛШ, подобри се што и покрај огромните пари за играчи не можат да доминираат така лесно и секогаш се наоѓа некој што може да му го начука(или со екипа собрана од улица да стигне во финале)! Ета во тоа се подобри, во фалби!Кажи ми ти на мене, по кој основ првите две места се за Барса и Реал? Тоа што имаат скапи играчи и поединци во тимот? Јас како што знам колективноста е пред индивидуалноста... Дај просветли ме