UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Кој за што сака нека има слушано, ама вака и на Интер му правеа лани па видовме што се случи. Па и еден Шалке дури од годинава е сведок дека не увек убер богатите со помпа поминуваат лесно.

Ама битно Ферги и докажува на Европа со наводно најслабиот тим што го имал има шанса за дабл.
Константно продавање на најдобрите играчи и константно едни од најдобрите во Европа!
Ферги е поим за фудбал и докажува, и покрај тоа што има 150 години, може да се носи со сите притисоци и да склопи екипа која може секого да победи!
Најмногу сакам кога не потценуваат, тогаш сме најмоќни!

--- надополнето ---

Кажи ми ти на мене, по кој основ првите две места се за Барса и Реал? Тоа што имаат скапи играчи и поединци во тимот? Јас како што знам колективноста е пред индивидуалноста... Дај просветли ме
Подобри се иако немаат играно 3 финалиња за 4 години, подобри се иако немаат одбрана која е несовладана на гости годинава во ЛШ, подобри се што и покрај огромните пари за играчи не можат да доминираат така лесно и секогаш се наоѓа некој што може да му го начука(или со екипа собрана од улица да стигне во финале)! Ета во тоа се подобри, во фалби!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
смешни ми се овие споредби парк,керик блабла слаби биле Фергусон ги направи Манчестер таков тим што кој и да игра во моментот пак газат и ретко кога 2 пати по ред започнува со истиот состав така да реков јас незнам откај па Реал подобри биле од Манчестер 6 години непоминуваа 1/8 финале сеа стигнаа до полуфинале поминувајки ги Лион и Тотенхем(Виљареал у лига европа имаше потежок пат до 1/2 финале од Реал) ако по некоја случајност Реал ги помине Барса за мене големи фаворити за титулата ке бидат Манчестер а ако финалето е Манчестер-Барса е тогаш ништо не се знае ма да мала предност според мене има Барса.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Види сега....
Валенсија и Парк се тежок просек за Роналдо, Меси, Иниеста, Ди Марија, Гигс(на времето) па и Озил и Педро ако сакаш стави го...
Јас ти правам споредби помегу најдобрите..Затоа што и вие сметате дека Јунајтед е најдобар и треба да се споредува со најдобриите..
Не можеш да ме убедиш дека Парк и Валенсија се поливалентни играчи...
Парк и Валенсија се едносмерни играчи кои имаат многу поголеми дефанзивни способности отколку офанзивни.но сето тоа се покрива со НАДЧОВЕЧКИ тркачки способности кои ги поседуваат и двајцата...

не се секирај не следам само Шпанска Лига..

И ова последно од мене на ова тема.
Сметам дека Манчестер е совршено балансиран тим кој нема идивидуалци и остава 110% на теренот.Исто така сметам дека Манчестер не може да се носи со Барселона и Мадрид и тоа е МОЕ мислење
Толку од мене.....
Другар дај бе не трескај зелени ме заболува стомаков од шо те читам Валенсија повеќе дефанзивно делува отколку офанзивно , па дај човече изгледа 5-10 утакмици од манчестер а не 1 утакмица си изгледал и одма си анализирал се..:smir:

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Манчестер ќе изгби во финалето без разлика со кој ќе игра. Имаат поголеми шанси да ги тепаат Барселона него Реал ама ке видиме.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Целата игра на Манчестер се базира на Руни и неговата игра мегу редови.Тоа Мурињо или Пеп никогаш нема да го дозволат..
1.Затоа што ке имаат посед на топка
2.Руни секогаш ке има играч на вратот
.
Многу ми се допаѓа како фановиве на Кајгана ги симплифицираат работите.
Манчестер е само Руни, а Пеп и Мурињо нема да му дадат простор и крај на муабетот. Wow. :)

Барса е Меси, ама плус и Чави, па заебано е малце. А Ферги е глуп и сенилен старец, кој помалце знае од BRUCE од кајгана, па ќе проба да игра само преку Руни...и кога ќе види дека нема да му успее тактиката, ќе седне на клупа, ќе ја плукне мастиката и ќе почне да плаче.

Има една работа која се подразбира, кога ќе му речеш на некого дека "лета во облаци". А тоа е - автоматски значи...дека и не размислува доволно. :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

na 18-19 godini, a da ne zborime Светски Шампион,Европски, уште ако некој Касиљас го оспорува не влегувам веќе на темава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

na 18-19 godini, a da ne zborime Светски Шампион,Европски, уште ако некој Касиљас го оспорува не влегувам веќе на темава.
Џабе се мачиш бре.....ignorance is a bless :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Смешна е споредбава на Касиљас со Ноер. Само Буфон е на ниво да биде споредуван со Сеинт Икер. Едн оф дискашн

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зошто е смешна?
Дечкото одбрани неколку топки кои одеа во него...имаше неколку излегување по што топката се одбиваше од неговото тело. При двата шута по земја веќе ја вадеше топката од мрежата. Гледај го еднаш само Касиљас како вади чисти топки од гол линијата со средниот прст...без разлика дали одат ниско,средно или високо. Ги исфрустира играчите на Барса во финалете од купот.

Kajgana Shop

На врв Bottom