UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
P

Peaceful Anger

Гостин
Хејтери,хејтери,хејтери.....БАРСА ИДЕ НАТАКА НЕ АРСЕНАЛ!
Идете сеа плачете си......Навијачи на реал дајте си петка.
Ќути бе Меси кај беше на светското со Аргентина или лани со Интер коа играа? Многу јак играч тој меси брееее

G

Gray Foxx

Гостин
Хејтери,хејтери,хејтери.....БАРСА ИДЕ НАТАКА НЕ АРСЕНАЛ!
Идете сеа плачете си......Навијачи на реал дајте си петка.
Како моеш да мразиш екипа као Барселона бре очајни фанови. Вас ве мразиме патетичните глупи фанови шо во ниеден момент не се објективни. Шо имам еден другар за Барса е уште од времето на Ривалдо. И одсекогаш сум му викал Барселона игра убав фудбал, одличен баш она вистинското, дефиницијата за фудбалот и се понаша како он да е творецот на таа игра, како он да е дел од Барселона. Он не го сака фудбалот шо го игра Барселона, он го сака фактот дека ке може да се фали после и да лечи комплекси со убавата игра на Барса. А такви сте скоро сите шо навивате за овој одличен клуб! Као господ за муда да сте го фанале оти навивате за каталонците. Чист пример Филе!
Искомплексирани фаци...

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
сите го дрвите барса можела да дај уште 3-4 гола . оти не даде бе?
и дали во првото полувреме со комплетен арсенал барса направи шанси? освен голот кој беше поради грешката на фабрегас.
во второ полувреме 55та минута 1-1 резултато
дали барса ќе направеше и 2-1 е прашање затоа што неможеше да се опушту и да напага со сите сили затоа што контрите на арсенал ќе беа многу опасни
и сеа што се случи? го исклучуваат единствениот напаѓач на арсенал и барса има можност само да напаѓа затоа што во одбрана ќе си нема проблеми
и сите ми ги испушивте куров за пасојве на чави ... па нормално е да прави пасови ,играат на домашен терен и си кружат околу 16тник нормалн одека ќе направи многу пасови , ама 80% од пасовите се во второ полувреме кога арсенал играше со играч помалце
никој не зборува за играта на барселона се до црвениот картон , а до тогаш барса беше добро запрена!
се надевам дека ќе се паднат со реал или челзи да видат што ќе ги снајде

Ne preteruvaj monogu, ja vide ti igrata ili ne ???

Arsenall ni vo domasen teren ne znaese kade e osven tie 15 posledni minuti po greska na Barcelona sto im dozvolija taka ni tuka, prvoto poluvreme glavata ne zxnaeja kaj im e a ni vtoroto ne bese nisto poinaku.

Sega da ne napravese Fabregas greshka da ne napravese babami greska da ne dadese toj Avtogol Arsenal ke zavrsese 5 - 0.

WOULDA SHOULDA COULDA.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас екипата не ја сакам, за фановите ми е гајле што викаат... Не го сакам тоа што секоја година некој добива црвен картон во клучен момент против нив. Не го сакам тоа што плачат како деца кога не им иде резултатот, се дрпаат, фаќаат за врат, провоцираат, глумат... Единствен друг ваков пример што го знам е Рома кога губи (sorry Pupone :smir: ) Не го сакам тоа што се разгалени деца на УЕФА. Многу работи не сакам, а дека си играат, си играат, нема збор тука.

Еве уште еден коментар на инглиш:

There was no game played. Barcelona didn't beat Arsenal. Arsenal didn't lose. Massimo Busacca decided to have his 15 minutes of fame at the expense of an incredible match.

The same asshol...e that stuck his middle finger to the crowd, that had "the worst referring performance in this competition so far" as described by Carlos Alberto Parreira, that was released by FIFA before the round of 16, wanted to show his power while at the same time showing his weakness by being controlled by the fans.

A second elapsed between the whistle and the shot. Someone do the math. The time it takes, when focusing solely on scoring like any good striker would, to hear it, recognize it, process it, and pull your body away, is more than a second. Still irrelevant.

100,000 fans. Screaming. van Persie is towards the end of the pitch. Close to the fans. Watch the replay. He doesn't look up. He doesn't hesitate. He gets the ball. He shoots. He's sent off. It makes no fucking sense.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Ne preteruvaj monogu, ja vide ti igrata ili ne ???

Arsenall ni vo domasen teren ne znaese kade e osven tie 15 posledni minuti po greska na Barcelona sto im dozvolija taka ni tuka, prvoto poluvreme glavata ne zxnaeja kaj im e a ni vtoroto ne bese nisto poinaku.

Sega da ne napravese Fabregas greshka da ne napravese babami greska da ne dadese toj Avtogol Arsenal ke zavrsese 5 - 0.

WOULDA SHOULDA COULDA.

ајде ти просветлиме што направи барса во првото освен таа стативата бе ?

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Јас екипата не ја сакам, за фановите ми е гајле што викаат... Не го сакам тоа што секоја година некој добива црвен картон во клучен момент против нив. Не го сакам тоа што плачат како деца кога не им иде резултатот, се дрпаат, фаќаат за врат, провоцираат, глумат... Единствен друг ваков пример што го знам е Рома кога губи (sorry Pupone :smir: ) Не го сакам тоа што се разгалени деца на УЕФА. Многу работи не сакам, а дека си играат, си играат, нема збор тука.

Еве уште еден коментар на инглиш:

There was no game played. Barcelona didn't beat Arsenal. Arsenal didn't lose. Massimo Busacca decided to have his 15 minutes of fame at the expense of an incredible match.

The same asshol...e that stuck his middle finger to the crowd, that had "the worst referring performance in this competition so far" as described by Carlos Alberto Parreira, that was released by FIFA before the round of 16, wanted to show his power while at the same time showing his weakness by being controlled by the fans.

A second elapsed between the whistle and the shot. Someone do the math. The time it takes, when focusing solely on scoring like any good striker would, to hear it, recognize it, process it, and pull your body away, is more than a second. Still irrelevant.

100,000 fans. Screaming. van Persie is towards the end of the pitch. Close to the fans. Watch the replay. He doesn't look up. He doesn't hesitate. He gets the ball. He shoots. He's sent off. It makes no fucking sense.

Ne placi ti so toj inter tvoj posto minatata godina golot na bojan sto bese osuden igra so raka ne bese igra so raka tuku bese cist goll, onoj gollot na Messi sto bese osuden za Ofsajd vo Arsenall ne bese Ofsajd, Arshavin igrashe so raka vnatre bese penall sudijata ne svirese.

Koj se razgaleni sega ne znam.

Tvojot inter bez Murinjo e 0, evo gi vidovme ova godina, istite Baern sto gi pobedoa fo finaleto doma go llapna posteno, INTER = PAPER CHAMPIONS = FAKE

Za tepanje i placenje i vie od inter ne ste nisto podobri kukate na sekade taka natamu.

aj Bidi realen i kazi deka pobedata bese zasluzena, Barca ne samo sto pobedi tuku go Unisti Arsenall, ti ekipa sto igra vo Champion's League i vtoro mesto vo edna od najdobrite ligi vo svetot da ne moze ednas da sutne vo gollot e sramota.

Toa Vampers sto zede crven odi placi kaj sudijata, i na barca ne mu priznaa goll a i penal vo Arsenal koga Arshavin igraser so raka.

Nasri pak iscezna vo mecot, ne se gledase ej ne se gledase.

uste ednas.

WOULDA, SHOULDA, COULDA

--- надополнето ---

ајде ти просветлиме што направи барса во првото освен таа стативата бе ?
najmalku deset pati poveke od Arsenal.

barem nie Stativa udrivme vie ne znaevte topkata kade e . Mislam Arsenal.

a toj GOllot sto bese???

KLLASIKA BRAT KLLASIKA

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
Ne placi ti so toj inter tvoj posto minatata godina golot na bojan sto bese osuden igra so raka ne bese igra so raka tuku bese cist goll, onoj gollot na Messi sto bese osuden za Ofsajd vo Arsenall ne bese Ofsajd, Arshavin igrashe so raka vnatre bese penall sudijata ne svirese.

Tvojot inter bez Murinjo e 0, evo gi vidovme ova godina, istite Baern sto gi pobedoa fo finaleto doma go llapna posteno, INTER = PAPER CHAMPIONS = FAKE

Za tepanje i placenje i vie od inter ne ste nisto podobri kukate na sekade taka natamu.

aj Bidi realen i kazi deka pobedata bese zasluzena, Barca ne samo sto pobedi tuku go Unisti Arsenall, ti ekipa sto igra vo Champion's League i vtoro mesto vo edna od najdobrite ligi vo svetot da ne moze ednas da sutne vo gollot e sramota.

Toa Vampers sto zede crven odi placi kaj sudijata, i na barca ne mu priznaa goll a i penal vo Arsenal koga Arshavin igraser so raka.

uste ednas.

WOULDA, SHOULDA, COULDA

--- надополнето ---

a toj GOllot sto bese???

KLLASIKA BRAT KLLASIKA
навивам за интер иначе, не за арсенал
абе ај сеа ќе си прајме глуп муабет 10 пати повеќе напрајле
кој шанси море кој?
ти реков и погоре статива една погодија и тоа не од некоја јака шанса а голот беше заради фабрегас
прашањево е која игра е имаше барса ? кој се тие шанси шо велиш 10 пати повеќе напрајле?
на 1-1 незнам и дали 2 1 ќе направевте да не беше исклучувајнето на ван перси
а сите ми дркате овде сеа сте напрајле 3-4 шанси на 3 1 кога арсенал мора да се отвори и игра со ИГРАЧ ПОМАЛЦЕ
јасно ти е?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Не треси само бре, Интер лани немаше шут кон голот па помина даље. Дали разбирате вие дека на Арсенал не му требаше да шутне?
Лани дојде со намера да напаѓа повеќе и заврши 4:1 без помош од судијата без ништо беа растурени... Сега дојде Венгер со сосем друга намера и оправдано пошто имаше предност од првиот натпревар.
Никој не кажа дека Арсенал изиграл добро ама дали разбирате дека Арсенал имаше пласман понатаму во онаа 55та минута кога го исклучија РВП без разлика колку лошо играле.
Во фудбалот не секогаш подобриот победува го кажав тоа и пак го повторувам...
Сите ќе се сложиме дека Барса играше лани подобро од Интер на Ноу Камп, имаше 3 пати повеќе пасови, 75% посед итн ама кој помина даље? Дали Интер мораше да напаѓа? Не воопшто му одговараше и нерешено и пораз од еден гол.. Ама плачевте вие ко пичиња дека Интер поминал и баравте грешки кај судијата а заборавате што направи Бускетс или треба да ве потсетам...

Волку нереални не се ни едни други фанови...
А такви балетани од фудбалери нема ниту еден друг клуб... Ако успеам да најдам клипови од фаулите ќе ги ставам меѓутоа тешко да најдам... уште во прва минута Клиши ЕДВАЈ го допре Алвес со тело овој се фрла во воздух како покосен како да го удрила кола и се држи за ногата... Срамота
Пази, ја ти покажувам нешто кој твојот тим го направил, а никој друг не успеал веќе добри 7 години, а ти ми вртиш некои муабети за Бусака, Интер , Буси и сл... Иди преземи нешо, уби го Бусака, скрши му нога на Цеск... може ке успееш да договориш преигрување со Платини.
Џабе ти е млатење празна слама на темава, исто како што беше џабе и за Барселона лани и Челзи една година пред тоа....

Рекордот си е ваш. Место да се гордееш ти кењаш по форуми... :icon_neut
И не ми го дирај Интер, они си имаа 1 шут. :icon_mrgr

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

uste ednas.

WOULDA, SHOULDA, COULDA

--- надополнето ---

a toj GOllot sto bese???

KLLASIKA BRAT KLLASIKA

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Како моеш да мразиш екипа као Барселона бре очајни фанови. Вас ве мразиме патетичните глупи фанови шо во ниеден момент не се објективни. Шо имам еден другар за Барса е уште од времето на Ривалдо. И одсекогаш сум му викал Барселона игра убав фудбал, одличен баш она вистинското, дефиницијата за фудбалот и се понаша како он да е творецот на таа игра, како он да е дел од Барселона. Он не го сака фудбалот шо го игра Барселона, он го сака фактот дека ке може да се фали после и да лечи комплекси со убавата игра на Барса. А такви сте скоро сите шо навивате за овој одличен клуб! Као господ за муда да сте го фанале оти навивате за каталонците. Чист пример Филе!
Искомплексирани фаци...
А 90 % од овие тука фанови ( ако можат така да се наречат ) се од времето на Роналдињо...

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
навивам за интер иначе, не за арсенал
абе ај сеа ќе си прајме глуп муабет 10 пати повеќе напрајле
кој шанси море кој?
ти реков и погоре статива една погодија и тоа не од некоја јака шанса а голот беше заради фабрегас
прашањево е која игра е имаше барса ? кој се тие шанси шо велиш 10 пати повеќе напрајле?
на 1-1 незнам и дали 2 1 ќе направевте да не беше исклучувајнето на ван перси
а сите ми дркате овде сеа сте напрајле 3-4 шанси на 3 1 кога арсенал мора да се отвори и игра со ИГРАЧ ПОМАЛЦЕ
јасно ти е?
toj shutot od faul na alves?????

Gollot vo prvo polluvreme go dadovme sto sakas uste?????

ti tuku kazi sto napravi Arsenall???

ako Arsneal po statiustikite napravi NISTO a barca fati edna stativa znaci deka sme napravile 100% pojke od vas.

Topkata kaj kogo bese cela igra, kaj bea Nasri i PAMPERS ?????

Toj 1 - 1 Rezultatot ne e vas, toj blagodarenije na Avtogollot da nebese avtogollot da ne panicea Barca 5 - 0 ker izgubea Arsenall, pak i po taa Greska Barca uspea da ja Dzi igrata pod kontrolla.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
види убаво што пишав првата реченица на минатиот пост т.е за кого навивам
и куро ме боли мене арсенал ако не направил , АРСЕНАЛ НЕМОРАШЕ ДА ПРАВИ НИШТО , тој дојде да се брани?
шо не ти е јасно тука јас незнам?

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
а барса дека ги отепала арсенал тоа е најглуп муабет

F

fantomX

Гостин
Челзи да не го спомнувате во контекст на Барселона и судии појќе, пошто Барселона тогаш заслужи да оди понатаму со својот еден удар на гол. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom