UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.048
И глуп да си ке знаеш дека она што ти носи најголема гледаност оди и на тв, не мора да се удри на филозофии тука многу, секоја тв куќа така постапува и така и ќе постапува, поготово оние во земји ко нашиве каде и едно анг.првенство не може да се пренесува од што имаме извори на финансии ....

Потполно ја разбирам одлуката на Канал 5 и истата ја оправдувам, ја фино лепо ипак стрим ке палам зашто во Џенова секогаш паѓало ебење од фудбал, а и резултатот тоа го налага, Партизан на mute ке ми киснат на тв и чат пат ке се вртам да проверам резултат, или ке ја гледам ако стримовиве заебаваат.

M

Mario Gómez

Гостин
Се согласувам дека телевизиските куќи го избираат тој натпревар кој ќе биде најгледан, како што го даваа порано Лацио и Интер, интересот е голем за да се гледа Партизан и јас посакувам да влезе ЛШ. Јас секако ќе си гледам натпреварот од Џенова на ХРТ, бидејќи осеќам ќе има интересен фудбал за око, шансите се 50-50 посебно сега кога Вердер изгуби од Хофенхајм 4-1 што кажува дека не се истите без Озил, и поради тоа што сеуште се без Налдо и најново Алмеида кој се повреди.

M

mercenary

Гостин
И глуп да си ке знаеш дека она што ти носи најголема гледаност оди и на тв, не мора да се удри на филозофии тука многу, секоја тв куќа така постапува и така и ќе постапува, поготово оние во земји ко нашиве каде и едно анг.првенство не може да се пренесува од што имаме извори на финансии ....

Потполно ја разбирам одлуката на Канал 5 и истата ја оправдувам, ја фино лепо ипак стрим ке палам зашто во Џенова секогаш паѓало ебење од фудбал, а и резултатот тоа го налага, Партизан на mute ке ми киснат на тв и чат пат ке се вртам да проверам резултат, или ке ја гледам ако стримовиве заебаваат.
А знаеш ли колку има такви како мене и како тебе што "стрим ке палам зашто во Џенова секогаш паѓало ебење од фудбал, а и резултатот тоа го налага" ?
Како што кажав,знам дека они го даваат она што им носи најголема гледаност,но како што кажав,не верувам дека Пар - Анд ќе им донесе поголем број на гледачи од Сам - Вер.
Многууу има такви како нас што сакаат да гледаат ебење од фудбал.
Еве и анкета да напраиме на форумов за тоа што попрво би гледале,сигурен сум дека Сам - Вер ми имала повеќе гласови.:pos:

Но,за разлика од тебе,мене нетот ми е потрошен и нема да можам да палам стрим за да глеам Самп - Вердер.:(

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Радо би седнал пред тв и би гледал Сампдорија-Вердер,али нема,нетот тапа за стрим,тоа е.
Ке падне ебење од фудбал и според мене Сампдорија дома ке тепа.

Член од
3 октомври 2009
Мислења
82
Поени од реакции
5
Со оглед на бројот на wannabe гробари и делије во Македонија, кои си ги лечат комплексите наметнати од аматеризмот на своите локални клубови, и дркаат на "успехот" на Партизан и Ѕвезда во Европа, да, многу повеќе гледаност ќе им донесе Партизан, отколку Самп-Вердер.

Тоа и ivo.s.m може да ти го потврди.
Еднаш кажав, сега и толку од мене за ова...кој е овде Нострадамус па да каже кој фудбал ќе биде бољи? А за гледаноста, не се мераат оние кои навиваат за Партизан/Звезда со оние за Сампдорија и Вердер...односот е 1:5 за Партизановците во однос на гледачи ( гледаност )

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Еднаш кажав, сега и толку од мене за ова...кој е овде Нострадамус па да каже кој фудбал ќе биде бољи? А за гледаноста, не се мераат оние кои навиваат за Партизан/Звезда со оние за Сампдорија и Вердер...односот е 1:5 за Партизановците во однос на гледачи ( гледаност )
Ќе пренесувате ждрепка за ЛШ во четврток во 18часот или ?!

M

Mario Gómez

Гостин
А неутралните бе? За Самдорија и Вердер никој не навива ама секој неутрален сака да ја гледа таа утакмица, ама мора да им удоволите на срПчињата.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.048
Ej Бобане, жити све олабави од овие муабети за срПчињата кога ти на Хитлер чакии маваш ко да нема утре, жити сФе, контрадикторен до посер си, башка, благе везе ти нема муабетов ...
Незнам кој дел од '' секоја тв куќа има еден единствен приоритет, гледаност '' не го сваќаш, што е тука нејасно, колку и да ти смета, факт е дека тој меч ке биде погледан од Сампдорија - Вердер, фино лепо ке си фатиш стрим или некоја дифтарска од Дебар, бар таму ги фаќате, и ке глеаш ако веќе толку сакаш тој меч да ти биде на репертоарот за денес.

В

Вори

Гостин
Таму в село Бобан имате кабелска нели?
Ти го пикна Син поштено,сереш за срПчињата,а дркаш на Хитлер и на Германија.
Затоа не биди контрадикторен и прекини со напињање више,аман!

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Најчесто (пази, најчесто !) квалитетот на екипата, лигата од која доагаат, поединците кои ќе играат во двете екипи треба да се показател за тоа кој натпревар е поатрактивен...
Али, поголема гледаност,поголем профит... Разбирливо.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.633
Поени од реакции
14.541
Ај Партизан нека идат понатаму, и после нека се паднат со Реал у група. Фала. :)

M

Mario Gómez

Гостин
Ej Бобане, жити све олабави од овие муабети за срПчињата кога ти на Хитлер чакии маваш ко да нема утре, жити сФе, контрадикторен до посер си, башка, благе везе ти нема муабетов ...
Незнам кој дел од '' секоја тв куќа има еден единствен приоритет, гледаност '' не го сваќаш, што е тука нејасно, колку и да ти смета, факт е дека тој меч ке биде погледан од Сампдорија - Вердер, фино лепо ке си фатиш стрим или некоја дифтарска од Дебар, бар таму ги фаќате, и ке глеаш ако веќе толку сакаш тој меч да ти биде на репертоарот за денес.
абе за глеање си има милион канали за натпреварот во џенова, ама сакам да му кажам него дека гер и ит екипа е милијарди пати поатрактивно од српска и белгиска екипа, има ѕвезди ко касано и пацини или пизаро а не глупи екипи ко партизан или андерлехт...

даворче без вреѓање за местото во кое живеам ти се молам, пошо и ти во париз не живеаш ебате глупиот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.345
Поени од реакции
47.048
Aбе налед тоа, ја свесен сум каде се шансите најголеми да гледаме супер фудбал ( но, ова е само претпоставка ), искоментирав и за првиот меч во Белград дека иако имаше 4 гола фудбалот што го гледавме беше очај, али овој сегмент е тотално ирелевантен од аспект тв куќите ...
Ко прво, точно, убаво некој пиша погоре, никаков гарант немаме дека ваму или таму ке се игра подобар фудбал, и второ, Партизан ке биде убедливо најгледан од сите понуди за денес во земјава, остајте вие анкети да правиме на форумов и слично, пример, татко ми незнае компјутер да уклучи ( фала ти господе ) а и он е дел од оној тв аудиториум, ја незнам кој фактор сме па ние, овде, на форумов, немаме никаква основа да се поистоветуваме универзално со сите тв гледачи во земјава.
Да не тргам и од податокот кој вели дека голем број од анкетиве по форумиве благе везе немаат со реалноста ...

п.с. За групите, Реал се во втор шешир, Тотенхем ако одат, ке бидат ако не се лажам во трет, можно е да се формира една убер тешка група, т.е. од оние, т.н. групи на смртта.

В

Вори

Гостин
Боби[Мкд];3741360 напиша:
абе за глеање си има милион канали за натпреварот во џенова, ама сакам да му кажам него дека гер и ит екипа е милијарди пати поатрактивно од српска и белгиска екипа, има ѕвезди ко касано и пацини или пизаро а не глупи екипи ко партизан или андерлехт...

даворче без вреѓање за местото во кое живеам ти се молам, пошо и ти во париз не живеаш ебате глупиот.
Мојот град за твојот и е Париз,да ти кажам право:)))

Излеа те погоди тоа што ти реков и почна црвени да делиш,аа патетико една,низаедна.

Kajgana Shop

На врв Bottom