- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 2.955
- Поени од реакции
- 1.349
Ај погоди оти тоа е така.Germanija ima po 3 pretstavnika vo LS a Italija 4 e sea mislam deka i toa ima veza.
Ај погоди оти тоа е така.Germanija ima po 3 pretstavnika vo LS a Italija 4 e sea mislam deka i toa ima veza.
Во 18 часот е ждрепката , секоја година даваат на Еуроспорт највероватно и овааДа прашам каде ќе ја даваат ждрепката во четврток, и ако може некој да ги стави барабаните.
Тој термин е за плеј-оф ждрепките, за фазите по групи е во четврток во 18.00ч.Во 18 часот е ждрепката , секоја година даваат на Еуроспорт највероватно и оваа
а со кажав јас жити се ? во 18 часот исто како и ти , не ме повторувај , ја добро си кажавТој термин е за плеј-оф ждрепките, за фазите по групи е во четврток во 18.00ч.
26 August at 18.00CET, Monaco
http://www.uefa.com/uefachampionsleague/draws/season=2011/round=2000118/index.html
Не, дека прво имаше напишано дека за ЛШ е во петок 12.00ч, а за ЛЕ во 13.00ч. Ваљда не халуцинирама со кажав јас жити се ? во 18 часот исто како и ти , не ме повторувај , ја добро си кажав
:pos2:хахахахахахахахаах изменив мислење ама изглеа кај тебе покасно се сменило , се на се на еуроспорт ке даваат изглеаНе, дека прво имаше напишано дека за ЛШ е во петок 12.00ч, а за ЛЕ во 13.00ч. Ваљда не халуцинирам![]()
Браво за Канал 5.Андерлехт - Партизан место Сампдорија - Вердер.
Добро,важно "Србите" ќе бидат среќни.Нас,фановите на фудбалот(кои сме во далеку поголем број од "нив") кој не ебе.
Гадно се заебале ако мислат дека Андерлехт - Партизан ќе им донесе повеќе гледаност од Самп - Вердер..ама тоа е.
Ко ќе видам ваков коментар,одма ми се сере!Со оглед на бројот на wannabe гробари и делије во Македонија, кои си ги лечат комплексите наметнати од аматеризмот на своите локални клубови, и дркаат на "успехот" на Партизан и Ѕвезда во Европа, да, многу повеќе гледаност ќе им донесе Партизан, отколку Самп-Вердер.
Тоа и ivo.s.m може да ти го потврди.
Или до коментарот е, или од јадењето , трето нема.Ко ќе видам ваков коментар,одма ми се сере!
Или го напиша ова да добиеш позитивна репутација од навивачиве на македонските клубови?
Ако ја пренесуваа Сампдорија - Вердер, ќе беа среќни „Италјаните“ во Македонија?Браво за Канал 5.Андерлехт - Партизан место Сампдорија - Вердер.
Добро,важно "Србите" ќе бидат среќни.Нас,фановите на фудбалот(кои сме во далеку поголем број од "нив") кој не ебе.
Гадно се заебале ако мислат дека Андерлехт - Партизан ќе им донесе повеќе гледаност од Самп - Вердер..ама тоа е.