UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.744
Поени од реакции
11.630
Да прашам каде ќе ја даваат ждрепката во четврток, и ако може некој да ги стави барабаните.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Да прашам каде ќе ја даваат ждрепката во четврток, и ако може некој да ги стави барабаните.
Во 18 часот е ждрепката , секоја година даваат на Еуроспорт највероватно и оваа

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.744
Поени од реакции
11.630
Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.744
Поени од реакции
11.630
а со кажав јас жити се ? во 18 часот исто како и ти , не ме повторувај , ја добро си кажав
Не, дека прво имаше напишано дека за ЛШ е во петок 12.00ч, а за ЛЕ во 13.00ч. Ваљда не халуцинирам :pos:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Не, дека прво имаше напишано дека за ЛШ е во петок 12.00ч, а за ЛЕ во 13.00ч. Ваљда не халуцинирам :pos:
:pos2:хахахахахахахахаах изменив мислење ама изглеа кај тебе покасно се сменило , се на се на еуроспорт ке даваат изглеа

M

mercenary

Гостин
Браво за Канал 5.Андерлехт - Партизан место Сампдорија - Вердер.
Добро,важно "Србите" ќе бидат среќни.Нас,фановите на фудбалот(кои сме во далеку поголем број од "нив") кој не ебе.
Гадно се заебале ако мислат дека Андерлехт - Партизан ќе им донесе повеќе гледаност од Самп - Вердер..ама тоа е.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Добро,важно "Србите" ќе бидат среќни.Нас,фановите на фудбалот(кои сме во далеку поголем број од "нив") кој не ебе.
Гадно се заебале ако мислат дека Андерлехт - Партизан ќе им донесе повеќе гледаност од Самп - Вердер..ама тоа е.

Со оглед на бројот на wannabe гробари и делије во Македонија, кои си ги лечат комплексите наметнати од аматеризмот на своите локални клубови, и дркаат на "успехот" на Партизан и Ѕвезда во Европа, да, многу повеќе гледаност ќе им донесе Партизан, отколку Самп-Вердер.

Тоа и ivo.s.m може да ти го потврди.

M

mercenary

Гостин
Незнам.Не мислам дека има повеќе "такви" од луѓе кои сакаат да гледаат добар и квалитетен фудбал.Но тоа е само мислење.Може да сум грешка...

В

Вори

Гостин
Со оглед на бројот на wannabe гробари и делије во Македонија, кои си ги лечат комплексите наметнати од аматеризмот на своите локални клубови, и дркаат на "успехот" на Партизан и Ѕвезда во Европа, да, многу повеќе гледаност ќе им донесе Партизан, отколку Самп-Вердер.

Тоа и ivo.s.m може да ти го потврди.
Ко ќе видам ваков коментар,одма ми се сере!
Или го напиша ова да добиеш позитивна репутација од навивачиве на македонските клубови?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Ко ќе видам ваков коментар,одма ми се сере!
Или го напиша ова да добиеш позитивна репутација од навивачиве на македонските клубови?
Или до коментарот е, или од јадењето , трето нема.
Како ме фати сеа.... А таман мислев репутацијата да си ја зголемам.:cry:

T

the Carpenter

Гостин
Ако ја пренесуваа Сампдорија - Вердер, ќе беа среќни „Италјаните“ во Македонија?
Луѓе, престанете да правите разлика меѓу фудбалот. Нeкој навива за Партизан исто како што вие навивате за некој У ПМ Италјански клуб.
Ако ништо друго, Партизан од 1990 година беше домашен :)

M

mercenary

Гостин
Не,ќе беа среќни луѓето што сакаат да гледаат квалитетен фудбал,не циркузи.
Јас сакам да гледам квалитетен фудбал а Сампдорија - Вердер е поквалитетен од Андерлехт - Партизан.
Затоа се бунам(знам,џабе ;)

Значи не ми е гајле мене дали Партизан е од Србија,Грција или Таџикистан.Не е ова анти-србски пост или нешто.Да играа Партизан со некој светски гигант или да немаше поквалитетен натпревар од овој сега,зашто би се бунел?

Бојан_рнр,се согласувам,еве ти зеленко! :pos:

T

the Carpenter

Гостин
Не се буневте кога го пренесуваа Лацио - Вердер, само заради тоа што пола милион овци сакаа да го гледаат Пандев, нели?

Патем, ништо не гарантира дека ќе биде поквалитетен фудбалот.

Kajgana Shop

На врв Bottom