Дали воопшто ја гледаш утакмицата само тоа ми одговори ?не биди смешен
одлично жими миле,два пенали во една минута можеше да досуди,соборен фабрегас,потоа игра со рака на нафрлувањето(топката одеше директно во играч на барса)Е ваков судија треба за вакви натпревари, го нема маљенко сега да суди пенали и секакви ситни прекршоци на секое паѓање, Веб засега одлично го води дербиво, шпанските судии да учат од него
И притоа прават повеќе гол шанси од БарсаДали воопшто ја гледаш утакмицата само тоа ми одговори ?
Од кога дадоа атлетико гол се бранат со сите можни играјачи.
одлично жими миле,два пенали во една минута можеше да досуди,соборен фабрегас,потоа игра со рака на нафрлувањето(топката одеше директно во играч на барса)
hahaha abe sekoj kontakt ne e penal, znajs to kolku trebaa za penal da se svirni be??? toa e najstroga kazna ! direktno vlijae vrz rezultatot toa..... nauceni se barsa i da gi duvnis da pagaat i penali da im svirat e nemozi taka beee, malce maska igra fudbalo e za mazi ne za glumci malce angliski fudbal ne sekoe paganje e prekrsok ili penal igraj ako ti se igra ne samo placenjeодлично жими миле,два пенали во една минута можеше да досуди,соборен фабрегас,потоа игра со рака на нафрлувањето(топката одеше директно во играч на барса)
Може и вака...одлично жими миле,два пенали во една минута можеше да досуди,соборен фабрегас,потоа игра со рака на нафрлувањето(топката одеше директно во играч на барса)
апликација за андроид, soccer livescoresОд која страна е статистикава?