UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Шо менуваш тема реплицирај на тоа за жолт картон ? ајде кромпир еден
uuu he bad!

Он. Oчекувам Милер за Манџо замена. Па ќе видиме. До сега ми се допаѓа како контролира средина Баерн. Би до вратил и Лам на средина.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.685
Поени од реакции
59.660
Не му е прв пат на Алаба да шутира пенал.
Шутирал и претходно, и за Баерн и за Австрија.

И на најдобрите шутирачи им се случува да промашат пенал.
Тоа е еден вид игра на среќа :)

B

Beck's

Гостин
Не сте свесни колку напињате со муабетиве ‘Ете судијата ја посра утакмицата со црвениот’ демек во овие натпревари од ЛШ не смее да има црвени картони, може и нозе да скршат ама црвени не затоа што ова е 1/8 од ЛШ

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.953
Поени од реакции
30.972
Како и да е натпреваров денес одличен за ралика од пачата вчера што ја гледавме.
Озил му асистираше на Ноер за да има одбрана повеќе :coffee:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.462
Поени од реакции
39.148
Арсенал да беа малце позрела екипа сеа ќе имаа водство од 2-0. Далеку е Баерн од тоа лани , штета за црвениот сеа мислам дека имаат шанси да го решат двомечот уште вечерва.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Озил го еба мечот со тоа што промаши пенал во критичен период од игра за да створат притисок. А како концепт не знам за што збориш, добро се држи Арсенал.:cautious:
Целиот концепт беше гол во први 15 минути. Затоа толку фуриозно стартуваа.
Венгер идеше на 1-0 или 2-0 резултат, сеа нека се моли 0-0 да заврши.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Како бе не е црвен? Класичен голмански црвен, не ми е јасно зошто се буните. Само проблемот е што пред тоа Боатенг требаше да оди под туш.

Успут, да им се посерам и на Озил и на Алаба, ГГ прво ја имам, пенали промашуваат педерите. Озил може да се убие, колку очајно го изведе, неверојатно.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Интересна работа, црвениот за Шчесни го оправдуваат само навивачи на Баерн, Барса, Јунајтед и Јувентус :D
Не би се сложил за болдираниот дел со тебе. Јас тврдам дека немаше црвен.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.033
Поени од реакции
11.668
Ако веќе не му покажа втор жолт на Боатенг, кој беше заслужен (колку што знам, Арсенал тргнаа во контра, овој прави фаул за жолт картон), тогаш требаше да го казни Шчезни само со жолт. Плус, се гледаше дека Полјакот пробува да го избегне Робен.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
зошто го извади Казорла?!??!
нека го извади она оклено оОзил ли се вика ?
ти е*ам играчот што незнае пенал да шутне

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Абе вие од вчера фудбал гледате или се глупирате, како тоа на Шчезни не беше за црвен божее:facepalm:
Инаку Озил глупчо, Пеп со евентуалната негова одлука да шутира Алаба уште поглуп.
Не знам зошто некој мисли, дека тренерот одлучува кој ќе изведува пенали и други прекини во тим. Играчите само се договараат меѓу себе.

А овие што никад не го гледале Баерн и не знаат дека Алаба беше прв изведувач на пенали, па после презема Милер. Сега дека овој вториот е на клупа, па зема Алаба да шутира...ваљда последен пат оваа сезона :icon_mrgr:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Имаше олеснителни околности дуелот бидејќи беше случаен и јас се зачудив што му даде црвен ама сигурен сум дека Рицоли повеќе ги познава судиските правила од нас

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
2-2 3+ ја имам, таман реков 0-1 сеа за баерн и во второ ќе ги дотолчат и овој најде да погоди статива.
Иначе Алаба ги шутира пеналите за Баерн или Робен. Така имам приметено оваа а и минтата сезона

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.156
Поени од реакции
8.136
Зошто никој не прочитав да речи дека Баерн е истиот а Арсенал е посозреана екипа и не прима голови како лани на секое што ги примаше.
И кога ќе прочитам за тоа како играч во утакмица од 1/8 финале на шампиони се нашол на друга позиција од која е поставен во формацијата ми се повраќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom