Учење Бајерски со LouWeed :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
schtranga напиша:
LouWeed напиша:
RADLER u leto e zakon!!!

bljak radler ne pijam , a omileno pivce mi e warsteiner

EDELST.jpg

es gibt blos oans für mi...da august....guat als alternative halt an löwenbräu.....schmeckt zwar besch....aber als löwe hat ma e scho einiges mitgmacht.........

tesko...... :( :( :( :( .......okt imam u plan........................... :wink:

PS: sam ne pijam.ti sto ke pies............ :hey2: .............neli u drustvo e poslatko............... :roll:

LouWeed напиша:
tesko...... :( :( :( :( .......okt imam u plan........................... :wink:

PS: sam ne pijam.ti sto ke pies............ :hey2: .............neli u drustvo e poslatko............... :roll:

pa da de poslatko e zatoa te i vikam :wink: stom so tebe odam na fest togas sto pies ti toa i jas :)

schtranga напиша:
LouWeed напиша:

pa da de poslatko e zatoa te i vikam :wink: stom so tebe odam na fest togas sto pies ti toa i jas :)

toa e najubavo drustvo.no jas sum povise gentlem like....you know ladys first.......znaci ja ke pijam ti sto pies .samo molimte nemoj da pocnes so voda............. :wink:

voda mnogu retko pijam :mrgreen:
ok , jas ke pijam Flötzinger Bräu

odgovara ???

normalno white russian cepam.ama na bavarska tradicioalna zabava se cepe isklucivo pivo................ :lol:

LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...mi se jade BREZNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

LouWeed напиша:
LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...mi se jade BREZNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

aj ke smuvam sea jas edna za tebe :wink:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom