Учење Бајерски со LouWeed :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Лу слики обавезно, било на форум било оние за у раце :pos: било од бекстејџ било од октоберфест :pos:

ne se sekiraj......ako iam prilika (ama MORAAAAAAAAAAA da ima) da idam na oktoberfest ke si pozajmam od drugarcinja bavarska nosija mislam lederhosn und haferlschua....ke vi napraam sliki original bavarski pijanica......... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

znaci zlobna i stranga ke bidat na oktoberfest a kade se drugite dijasporki od bavarija...ajdeeeee....nulloanssexzwoadreizwoadreioanssiebensiebenoans............... :wink:

знае ли некој дали ќе е проблем да се најде сместување у минхен у овој период... некој ми спомна многу тешко е и дека од дамна требало да се резервира

другарче напиша:
знае ли некој дали ќе е проблем да се најде сместување у минхен у овој период... некој ми спомна многу тешко е и дека од дамна требало да се резервира

ma kakov problem....soberi gi drugarkite i site kaj mene......... :P :P :P
a inace yep ur right....problem........ :?

jas sakam da si kupam drindl sega da izgledam ko Hajdi da se uklopam u ambientot,lele kolkuuuuuuuuu e zakon vrie od turisti,stimung neverovaten,alle voll besorfen und wahnsinnig gut gelaunt,jeder tanzt singt und keine ahnung was noch :pos:

_ZlObNiCa напиша:
jas sakam da si kupam drindl sega da izgledam ko Hajdi da se uklopam u ambientot,lele kolkuuuuuuuuu e zakon vrie od turisti,stimung neverovaten,alle voll besorfen und wahnsinnig gut gelaunt,jeder tanzt singt und keine ahnung was noch :pos:

hehehehee...........vo kodovi go napisav brojot svabskiot pa titni od ponedelnik pa ke ti kazam koga se sum na wiesn pa da vides kako se tanzuva vo lederhosen.......... :wink:

koga ides ti?zs ja najverovatno idam utorak al ne sum uste sigurna, pa ako ne ponedelnik geh mal zum oktoberfest,bier kann ich aber nuer einen trinken,mehr geht nicht :pos:

_ZlObNiCa напиша:
koga ides ti?zs ja najverovatno idam utorak al ne sum uste sigurna, pa ako ne ponedelnik geh mal zum oktoberfest,bier kann ich aber nuer einen trinken,mehr geht nicht :pos:

pa ja trgnuvam za 3-4 saati...........hmmmmmmmmmm....denn rest trink ich....... :P :P :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom