Убиство и самоубиство во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Да им дое паметот на сите курви. :D
Престанете со вашите невкусни коментари, сите кои ги знаеја и двајцата кажуваат дека тој беше психопат, таа не беше ништо виновна.

Ги знаев и двајцата, навистина жално за неа и некзината фамилија, а тој психопатот нека гори во пеколот

Да им дое паметот на сите курви. :D
Не јади лања имај почит кон мртвите, и таа е сигурно нечија сестра или братучеда, ќерка, внука. А да беше твоја роднина би го напишал ова на форум?

Да не си умре човек еееејјј,ќе се мајтапат сите со маката не некој а кога тоа ќе му се случи нему или на негов/а роднина ќе се посере в гаќи ама ај нека им е на таквите...:tapp:

Taka na tatko ti, majka ti, sestra ti, brat ti, bratuced, kum, komsija, cice , mice... da im se obrakas... mene ne, okey?

Престанете со вашите невкусни коментари, сите кои ги знаеја и двајцата кажуваат дека тој беше психопат, таа не беше ништо виновна.

Ги знаев и двајцата, навистина жално за неа и некзината фамилија, а тој психопатот нека гори во пеколот
Ako ova e vistinia, togas se izvinuvam za prethodnite postovi ( iako i togas napomenav deka samo kreiram hipoteticki situacii ).

Socustvo do semejstvata na devojkata i momceto.

Лоша работа луѓе... искрено, жал ми е за девојката, а за него не! Се оставиле, и ајт! Секој нека си врви по свој пат, а овој ќе ја убива, па после и сам се убил. Ебате срањата ебате!

Тежок психопат! Најверојатно бил во очај, со мисла дека неговиот живот без неа повеќе нема смисла.. Но едноставно можел да се самоубие, без да посегне и по животот на својата девојка...

Тежок психопат! Најверојатно бил во очај, со мисла дека неговиот живот без неа повеќе нема смисла.. Но едноставно можел да се самоубие, без да посегне и по животот на својата девојка...
Немој овака да ги судиш и расудуваш работите.
Поготово при ситуација у која што никој од нас не знае што и како се одвивало помеѓу нив.
А љубовта е заебана категорија у која што човек е `малку` слеп,па тоа слепило неретко знае да донесе ситуација во која што на човек му паѓа црно на очи...
и ниту може да мисли,ниту да расудува а уште помалку да си го замисли животот без неа.
:toe:
Капак на се...
и да му се врати не му брка работа.
Прљава е... не е истата ниту пак некогаш ќе биде.
Па он у цело тоа лудило и ситуација `без излез` (која што е таква само за него и неговиот блокиран памет)решава дека нема ниту една добра причина да живее веќе и заедно со виновникот за таквата ситуација... `пали` од овој свет.
:wink:

Немој овака да ги судиш и расудуваш работите.
Поготово при ситуација у која што никој од нас не знае што и како се одвивало помеѓу нив.
А љубовта е заебана категорија у која што човек е `малку` слеп,па тоа слепило неретко знае да донесе ситуација во која што на човек му паѓа црно на очи...
и ниту може да мисли,ниту да расудува а уште помалку да си го замисли животот без неа.
:toe:
Капак на се...
и да му се врати не му брка работа.
Прљава е... не е истата ниту пак некогаш ќе биде.
Па он у цело тоа лудило и ситуација `без излез` (која што е таква само за него и неговиот блокиран памет)решава дека нема ниту една добра причина да живее веќе и заедно со виновникот за таквата ситуација... `пали` од овој свет.
:wink:
Што и како да се одвивало сепак на овој му била одлемена некоја жичка...
Па секој ден на некоја врска и доаѓа крајот, па ако се однесуваат сите како него, овој настан ќе беше највообичаена појава и воопшто немаше тука да се споменува..
Значи тој решава дека нема повеќе за што да живее, и не може повеќе да живее со неа и во случај да му се врати како на овој така и на другиот свет...

КАТАСТРОФА!!!

jas predlagam da se zatvori temata zasto devojkata ja znaev dosta dobro i site sto zboruvaat loso za nea neka se zasramat.neka pociva vo mir a psihopatot sto ne mozel da prifati ne trebalo da se samoubie a ne da odzema nevin zivot.

Strsno luge!!!
Da ne znaes sto te ocekuva vo zivoto,tuku gospod da ne cuva od psihopati toa e ke najdobro ...

Socustvo do familijata,zalno e i nema potreba od poveke komentari... :(

Сочувство и до двете фамилии, тешка и голема загуба на млади лица.

Нешто слично се случи и денес во Охрид.
Типов си ја убил швалерката,а потоа и самиот си го одзел животот.
Леле бе што се случува со светов?Каде замина таа човечност?:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom