Убаво ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ми е кога сум со најблиските,со тие што ги сакам....

Ubavo mi e koga mi kazuva devojka mi bebito mojjjj ili srci moj te obozavam,potoa ubavo e koga stanuvam nautro se istegavam i gledam sonce lele toa mi e mnogu ubavoooo a najubavko koga devojka mi pokraj mene si nankaaaaaaaaa :back:

убаво ми е кога сите се среќни и насмеани...

Убаво ми е кога ќе го почувствувам спокојството во мене, ентузијазмот за малите работи и плановите кои ги имам. Убаво ми е задоволството од добро завршената работа, добриот разговор и пијалакот испиен заедно со другарите. Убаво ми е чувството дека сум добар човек покрај се. Се чувствувам убаво кога ќе му помогнам на некого. Убаво ми е чувството на допир врз моите очи на ветрот кој што дува врз нив. Насмеана женска во тесни фармерчиња која што ме гледа во моите очи. Рано насабајле кога помеѓу границата на сонот и јавето ќе го доживеам јуху чувство за денот кој што предстои.

Убаво ми е кога врне дожд,а јас спијам и слушам како врне...
Убаво ми е да гледам како заога сонцето...
Уште поубаво ми е кога гледам како изгрева...
Убаво ми е кога го љубам тој што го сакам...
ех,убаво...

Убаво..кога го прочитав ме потсети веднаш на она чувство на смиреност,душевен мир:)

убаво... прво ми доаѓа нечие лице (женско лице не ви кажуем чиво :pipi:)... после тоа... празен простор.. вселена..безтежинска состојба...едноставно прекрасно.. со таа небула од страните.. и по некоја светлина од ѕвездите... мераци браат..

Убаво е кога има се...

96232060zbMWGW_ph.jpg

изгрејсонце на плажа и плус малце магла да има многу е убаво чуството :)

Убаво ми е кога некој ќе ми напише шеќерна приказна, убави ми е кога ја осознамавам љубовта, убаво ми е кога за некој сум сирена, убаво ми е кога љубам, убаво ми е кога сонувам, убаво ми е кога копнеам, убав ми е милниот и искрен поглед......убави ми се пеперутките

Убаво- насмевката на мојте деца
Убави се прегратките со нив и татко им :)

Убаво ми е кога си легам дома на кревет и ја гледам мојата љубоф како спие!!!:back:

Станувам од кревет и гледам дека сестра ми не седи на компјутерот... Ех тоа е убаво :)

Убаво.
Ме потсеќат на сите моменти поминати во смеење без прекин со најблиските.

Секоја секунда помината со него, без оглед на то колку траеле моментите со него, мене сепак сè ми е прекрасно и се навраќам на нив секој можен ден. :pipi:

Слободните облачни попладниња поминати во дневнана со мама гледајки некој убав романтичен филм и пиејќи чајче од јагода и ванила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom