Убаво ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво е вака кога се отвараат се повеќе убави теми.

:smir:

Во прекрасна природа со прекрасни цветови ... :pipi:

Да се разбудиш сабајле со сончев зрак што ѕирка низ прозорот...

Убаво е кога ќе се разбудам наутро свежа и исполнета
Убаво е кога немам никакви нервози и не се замарам со ништо
Убаво е кога ќе ме опие со тие зелени очи
Убаво е кога не може да ме пушти од своите прегратки и се топи
Убаво е кога постојано ме закача и не можам да прекинам да се смеам
Убаво е кога ќе ја видам систер и не можеме да се изнакажеме колку си фалиме една на друга...
Убаво е ...:pipi:

Убаво е кога знам дека не треба да станувам рано другиот ден, кога немам грижи, кога има сонце и дува ветер.

Убаво е лицето на некоја девојка откако ке ја шмекнам

убаво е секое зајдисонце со саканата каде и да се наоѓаш

Кога сум дома и можам да правам што сакам, можам да си ги фрлам алиштата на креветот (кога сум сама) и никој да не ми приговара, кога можам да јадам КАКО САКАМ, кога се осеќам како мало прасе во кочина и сум тоолку опуштена од фактот дека нема да одам утре во школо и дека е РАСПУУУУУСТ! И тогаш ќе се јавам на другарките да ги викнам да ЗБОРУВАМЕ(не да оговараме). Така со едно кафенце, или пак вино (зависи со која другарка).. И ќе зборуваме така се додека не дојде некој да ме разбуди од сонот... шега.. се додека не ни текне да одиме некаде, и да уживаме во убавините на природата.. Да го гледам моето маче како си игра во тревата и си лега на земјата кога сонцето е јако како во пролет.. осите одат по расцутаните дрва кои испуштаат таква миризба...што ти се приспива...само што не смe на распуст во пролет :pos:
Исто така убаво е и кога се распишам на Кајгана.... и ќе се
заборавам.. тоа е преубаво чувство.. Ајде доста.. ќе се вратам да допишам.. некогаш, откако ќе ги вкусам убавините на јаболкото...ЛОЛ

Убаво е кога сум на работа и кога преку цел голем излог гледам како истура дожд!
Убаво е кога има убави луѓе околу мене.
Убаво е кога се брза.
Убаво е кога го чекам.
Убаво е кога си одам дома после секој напорен ден и кога ќе ги видам моите најскапоцени два пара очиња. Кога се гледа од далеку колку ме чекале и колку не им треба ништо повеќе покрај мојот скут.:)

Убаво е кога седам на прозор а надвор е пролет и врне и се ширужи мириз на зеленило и цвет од расцветаните дрвја
Убаво е кога е викенд и можама да спијам до покасно
Убаво е кога ке помине еден месец и се спремам да си одам во К.Паланка
Убаво е кога по 5-6 саати си седам со дечко ми
Убаво е кога времето е топло и шетам покрај Вардар
.......................................................................................:pipi:

Убаво .. кога се ми оди во најдобар ред,сите се среќни .. кога губиме часови:P кога сум пијан и ја гушкам типката која ја сакам и ме сака.
Кога сум почитуван, кога самодовербата ми е на највисоко ниво,наспиен.. кога мислам i знам дека ЈАС ВЛАДЕАМ СО СВЕТОТ со се околу мене..:) И никој не може да влијае врз мене..

Убаво е кога со љубениот си седите на тераса, гледате во оревот пред вас додека врне дожд и јадете чоколатца полнети со рум :)

Убаво е кога Милена е стуткана до мене и прајме муабет.
Убаво е кога ќе се слушнам со Лана и Драгана. Убаво е кога ќе примам порака.
Убаво е кога се чувствувам убаво во својата кожа. Убаво е кога надвор има сонце.
Убаво е кога знаеш дека секогаш имаш некој покрај себе, некој кој иако не е присутен до мене, ми прави насмевка на лицето кога ќе се разбудам.
И да... Убаво е кога ќе изгледам убав филм.
И убаво е кога ги слушам Битлси.

Убаво е кога има сонце надвор...
Убаво е првото кафе, рано,рано наутро...
Убаво е кога ќе ми се насмее :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom