Убаво ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво... На нешто позитивно, нешто што се совпаѓа.

Мирисот на свежо искосена трева додека се шетам сама низ град во летна вечер...убаво!

На прозорецот удираат крупните капки дожд,на масата гори пламен од свеќа,во позадината се слуша тивка музика...и лежиш во прегратките на оној што го сакаш откако претходно сте имале убава вечера и црвено вино...тоа е убаво!

Pa pomislvam na cvet, priroda, sloboda, srekni lica, na mnogu raboti pomisluvam:smir::smir:

Е па зависи од ситуацијата во која се наоѓам :)
Ако сум на со друштво, на журка во кафичи би помисил на некоја девојка.
Ако сум во излезен во природа на се она што е околу мене.. пејсажи...
Кога станувам на утро.. најчесто кога ме интересира времето.. пример во лето за на плажа.. веднаш помислувам на времето дали е убаво односно сончево...

ubavo mi e koga setam vo prodavnici so tehnika
ubavo mi e koga setam vo priroda
ubavo mi e koga sum na nekoja utakmica
ubavo mi e koga sum so devojkami
ubavi mi se mnogu raboti...

Ubavo e da gledas goli zen..
ups mnogu letnav i jas :icon_razz

Најубаво ми е кога надвор истура истура снег...

шубо ти е од помислата да знајш дека некому му значиш многу...

убаво!!! прекрасно убаво чувство, среќа, задоволство

Убаво ми е кога ќе успеам да направам нешто добро за некој човек, макар и да го заборави тоа за кратко време, убаво ми е кога на бабичката што седи карши Ајриш Паб ќе и дадам 50-100денари и ми се насмевне малце. Убаво ми е кога ќе се разбудам и ќе видам кафе, а воедно и некоја цигара. Убаво ми е кога другите околу мене се среќни. Убаво ми е понекогаш кога ќе пуштам солза, така од среќа
Убаво ми е кога некои работи што ми останале на душа ќе ги кажам.....макар биле и лоши. Убаво ми е кога сум со супер друштво(АЦИД:helou:,СКУЛ:helou:, компанија)

pearl напиша:
Мирисот на липите во летна, доцна, тивка скопска ноќ.
Уууу, особено на партизанска и на Илинденска, во тој реон ги има највеќе.:)
Најубав мирис.

убаво ми е....
..утринското кафенце со цигарче на компјутер
..убав ден со колеги на работа и на факултет
..топол ручек и цела фамилија на маса
..мирно попладне сликајќи на тераса или едноставно жмиејќи на пц
..најубаво ми е кога ќе го здогледам од далеку после еден цел изминат ден од предходната вечер,кога ќе те гушнам најсилно и кога ќе го бацнам тоа најубаво усте на светот...:smir:

Ubavo - Samiot zivot i moznostite vo nego :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom