Убаво ...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ми е кога после качувањето на Крстот на Водно, онака уморна ќе се истуширам, ќе си легнам и СПИЈАМ НАЈУБАВО И НАЈМИРНО.

Ubavo...
koga posle mesec ipol ke se vidam so deckoto i ke go gusnam..najubavo

koga ke se vidam ili mi se javi licnosta sto ja sakam:wub: :wub:

Toa e stvarno UBAVO:poss:

Светот е убаво место за живеење...:)

Убава е песната, што еден тип од надвор ми ја пушта...:)
Убаво е што ме чека.:)

Ubavo odma me potseka na ubava licnost. Na primer deckoto od mojte sonista... idealen (a nikogas nema da najdes takov):toe:

Убаво..насмевка.Мила,искрена насмевка.

Кога ќе се разбудам некое рано зимско утро, ѕиркам низ прозор и гледам, преку ноќта наврнало снег... Пушам цигара на тераса додека гледам како паѓа снегот... Кога пијам нес-кафе замотана дома во ќебенце и читам добра книга... Кога правам муабет со некоја блиска личност... Кога трачарам со другарките во маалските кафичи :) Кога се шетам на Плоштад за време на новогодишните празници додека се е украсено... Со саканата личност... Кога сум тажна и нерасположена, и доаѓа некој што знае да ме насмее... Кога возам со тато :) Кога се галам со мачето, кога си играм со кучето... Нежен бакнеж, силна гушка... Се е тоа убаво.:)

убаво-бебешка насмевка...тоа прво ми паѓа на памет кога ке помислам на убаво!

Убаво...кога се е мирно навечер,тишина.

кога ќе го дочекам изгрејсонцето,кога ќе почувствувам свежиот воздух во раните утрински часови..
кога шетам по улиците,а пролетта почнува да посетува се околу нас,мирисот кој ме опива..
бојата на зајдисонцето во летните и пролетните денови!
мирисот на свежата трева...
бакнежот во тој ист момент,додека се` се буди од долгиот сон

Е баш е УБАВО кога имаш доста репутација :):):) Се зезам бе :) Убаво е на Галичица во Охрид, Да го гледаш Охрид и Охридско Езеро :)

ubavo....me poceka na.....na...nneso milo ednostavno UBAVO! neznam na neso zeleno....livada....sonce......nebo...UBAVO!:-)

Ми текнува на една насмевка и едно око, највише ги сакам.

Ццц, и ти ли си вљубен во пиратка. Аррррр... :P

На тишина инаку (за убавото).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom