Убаво ми е, си лежам на креветот, лаптопот во скутот, задоволен џеб од дипломска напраена за 5 минути, cardcounting во почетен процес, амбиции еден куп, шиијт.
Убаво ми е затоа шо сум си веселааааа.
: ) Целата таква..Улала.. ♥ Опкружена со позитивни личности......
и Да..убаво ми е..денес и е роденден на малата и и го честитам од се срце ..
=) Матеа бебочко моја најубава среќен тwети роденден..да ми растеш голема голема..сите желби да ти се исполнат
Убаво ми е кога се наоѓам во добро друштво и другари кој ме ценат.
Убаво ми е кога давам љубов и кога ми е возвратена.
Убаво ми е кога знам дека има луѓе што ме сакаат и почитуваат.
Убаво ми е кога имам некоја цел и по извесно време сум ја остварил.
Убаво ми е кога....
Убаво ми е во вакво ладно време да седам во кафич да си пијам чај и да гледам кој поминвит.
Убаво(ќе)ми е кога ќе заминам далекуу далеку од градов и да се одморам од се шо е поврзано со него.
Убаво ми е кога самата неможам понекогаш да се разберам.
Убаво ми е кога не се замарам со никого и животот не го гледам во никој друг освен во себе .
Хммм...па да убаво ми е. Убаво ми е што станувам во 8 и пол, убаво ми е кога гледам дека надвор е облачно и постудено за разлика од јули. Убаво ми е кога ќе се разбудам жив и кога знам дека ќе саканата ќе биде до мене. Убаво ми беше и особено вчера покрај неа, под пригушеното светло и долгиот разговор. Убаво ми е кога правиме муабет за такви работи, зошто така се повеќе си ги запознаваме своите особини. Убаво ми е кога ја сакам...:back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.