Убаво ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ми е бидејќи очекувам снег деновиве. Покрај тоа и дека конечно ја средивме празничната атмосфера и почнувам да гледам непознати луѓе на кои тоа позитивно им влијае. Убаво ми е кога предизвикувам мили насмевки.
Убаво ми е и дека последниве два дена сум спиена само 3 часа. Обично тоа би ме направило нервозна, но денес не е тој ден. Денес нешто длабоко во мене, се` гледа многу поубаво.
Убаво ми е дека ми се погоди кафето. Убаво ми е дека има гужва тука. Убаво ми е дека осеќам како за скоро ќе ме фати дремка и ќе си појдам дома и ќе си ги изнагушкам кученцата. Тие ми се најубави уствари!!!
Еј да ... убаво ми е и дека сабајлечки си пиев фини кафиња со тато, па со мама. Луди се, жими се`!:vozbud:

И уште едно најубаво ... во моментов добив изненадувачки повик. Сега, кога ми е јасно дека денов ќе е уште поубав и дека нема да си легнам во блиска иднина - преубаво ми е!

п.с. Има темава лимит, колку пати смееш да кажеш "убаво"?:vozbud:

убаво ми е што добивам во последно време мн комплименти,одам на забави,убав ми е месецов во годинава:pos2:

Затоа што те имам, затоа што го правам она што го сакам, затоа што имам кафе и цигари, затоа што си имам нови книги, затоа што пријателките се сесрдно тука, овде и „Сега“:).

Убаво ми е што од Нова година нема цигари!:pusk:

Убаво ми е што сум сега дома и планирам да гледам убаво филмче, што добив интересна порака пред 2 часа и убаво ми е што знам дека утре ќе одам на едно убаво место и ќе ми биде многу убаво :pipi:

Убаво ми е бре!
~ Конечно заврши учењето
~ Ќе имам повеќе време за мене, гледање филмови, одмарање, спиење.
~ Донесов една за мене многу важна одлука која се надевам нема да се одрази негативно врз целата ситуација
~ Надвор е ладно и мене ми е убаво, иако понекогаш ми се смрзнува носот.
~ Убаво ми е кога во 7 саат сабајле ќе застанам на мостон, и ќе го гледам градот кој се` уште спие... или бар половината од него.

Убаво ми е што утре се чека Нова година..
Убаво ми е што утре во живо ќе ги слушам омилените Прљаво казалиште, Џибони и Владо..
Убаво ми е што знам дека некој ме сака и мисли на мене..
Убаво ми е што вечер ќе идам на Суперхикс..
Убаво ми е што знам дека почнува распуст.. Повеќе време за себе и за сите околу мене..
:pipi:

Убаво ми е што e Нова година :vozbud: убаво ми е што сум среќна :vozbud:

Убаво ми е зашто вечер е НОВА ГОДИНА !!!!

Убаво ми е што е зимски распуст....
Убаво ми е што не е многу студено....
Убаво ми е што за време за зимскиот распуст сите мои другари се тука и се дружиме почесто....
Убаво ми е кога си ја испраќам девојката.....

убаво ми е што ќе има парти :vozbud:
убаво ми е because i'm in love :pipi::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom