Оу, многу. Си праевме муабет преска со еден другар и се договоривме да се трудиме да ја продолжиме годинава ако не исто, барем приближно во овај муд понатака.
Кај ќе ни биде крајот... кој ќе не запре.:zxc:
Во некои вакви бош денови баш ми е убаво кога сум сама во својата соба, изолирана од светот и музика од компјутерот иде до моите уши а јас лежам и се трудам да исцрпам позитивна енергија за да можам да се подигнам и тргнам од лошото расположение.
volim dane sive,
I zato jedem gljive,i i super mi je
Без забанции сега ... мене ретко кога не ми е убаво . Се трудам секогаш да си најдам нешто што ќе ме озрачи со позитива .. ако се потроши нов извор ќе си најдам :smir:
Периодов ми е супер ... празници .. шо да биди појќе можи и времево уше малку да се погоди и префектно убаво ќе биде :smir:
убаво ми е затоашто сум си домче, конечно ми завршија работните обврски и можам да уживам. убаво ми е во моментов затоашто си правам муабет со дада ми на skype и можам да ја гледам срцката моја Ангелина како прави глупости :je:
убаво ми беше сабајле кога повторно по не знам кој пат ме разбуди мојот омилен глас, а сега ми е убаво што надвор врне а јас сум си дома во топличко и си пијам чајче - уживанција.:smir:
Убаво ми беше, се важи тоа?
Цел ден, иако исцрпувачки, секој ден би го поминувала вака, ако не исто, барем во истото друштво.
А сега, сега ми е мака, ама има друга тема за тоа.:wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.