Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А како ви се свиѓаат девојкиве , освен песната?Да не препознавте некоја ?
Ова не е направено воопшто со зла намера , само сакам светот да види со што располагаме![]()
Ова не е направено воопшто со зла намера , само сакам светот да види со што располагаме![]()
Фино тоа ама јас не сакам да бидам видена од светот... е сега има луѓе што сакаат тоа нивен проблем е...
Не реков дека е со лоша намера само не би сакала да се најдам на вакво нешто:smir:
Навлечен на тебе мислам беше или некоја друга од днк.Има повеќе:wink:
Фино тоа ама јас не сакам да бидам видена од светот... е сега има луѓе што сакаат тоа нивен проблем е...
Не реков дека е со лоша намера само не би сакала да се најдам на вакво нешто:smir:
А како ви се свиѓаат девојкиве , освен песната?Да не препознавте некоја ?
препознав 3-4 шо ги знам...сеа ке ги заебаам ке им ги праќам...
Ме интересира дали ги познаваш типкиве..и као они би реагирале на клипов..ги познав..Ивана, Ками и Мона![]()
па да нема што да реагираат лошо....тие сами си ги ставиле сликите у facebook или hi5....:XD::banana:Нема да кажам кои ги познавам , a кои не. Битно не би реагирале лошо верувам ова е за Македонија !:pos2: