kIRe9
OK. u'r right
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 1.419
- Поени од реакции
- 73
што е за македонија објасни ми?
А ТИ ШО ТУКУ НАПИЊАШ ????
стаиле сликите за да бидат видени...едно друго трето..шо има лошо...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако ги стаиле не значи дека треба да идат на youtube..на youtube секој манијак ќепа да нема што да реагираат лошо....тие сами си ги ставиле сликите у facebook или hi5....:XD::banana:
ај ти не кур јади гомна..А ТИ ШО ТУКУ НАПИЊАШ ????
стаиле сликите за да бидат видени...едно друго трето..шо има лошо...
па од каде знае дека тој на facebook ќеако ги стаиле не значи дека треба да идат на youtube..на youtube секој манијак ќе..на fb имаш опција да игнорираш:wink:
ај ти не кур јади гомна..
океј, финоСАКАМ ДА СЕ ПОКАЖЕ КАКВИ УБАВИ МАКЕДОНКИ ИМАМЕ , и тоа не да бидат познати фаци или некои тв лица .... тоа е целта на клипот.ДА се претстави Македонија на јутјуб во најдобро светло.А јас мислам дека секоја од нив е убаваКога можат Бугарине и Грцине да ставаат такви видеа и тоа со грди девојки зашто да не можеме ние со ВАКВИ ЛЕПОТИЦИ?
![]()
океј, фино
браво браво така треба ...идемо напред за поубави девојки :ha::ha:Мило ми е што се разбравме што е намерава. Не сум никаков манијак едноставно патриот што се гордее на нашите природни убавини ако може така да се каже хахаха :pos2:
ако ги стаиле не значи дека треба да идат на youtube..на youtube секој манијак ќе..на fb имаш опција да игнорираш:wink:
ај ти не кур јади гомна..
Ме интересира дали ги познаваш типкиве..и као они би реагирале на клипов..ги познав..Ивана, Ками и Мона![]()