Убави Македонски девојки на јутјуб :)

• Креатор на темата Креатор на темата MartinMacedonia
  • Време на започнување Време на започнување
па да нема што да реагираат лошо....тие сами си ги ставиле сликите у facebook или hi5....:XD::banana:
ако ги стаиле не значи дека треба да идат на youtube..на youtube секој манијак ќе :drk:..на fb имаш опција да игнорираш:wink:

А ТИ ШО ТУКУ НАПИЊАШ ????
стаиле сликите за да бидат видени...едно друго трето..шо има лошо...
ај ти не кур јади гомна..

што е за македонија објасни ми?

САКАМ ДА СЕ ПОКАЖЕ КАКВИ УБАВИ МАКЕДОНКИ ИМАМЕ , и тоа не да бидат познати фаци или некои тв лица .... тоа е целта на клипот.ДА се претстави Македонија на јутјуб во најдобро светло.А јас мислам дека секоја од нив е убава :) Кога можат Бугарине и Грцине да ставаат такви видеа и тоа со грди девојки зашто да не можеме ние со ВАКВИ ЛЕПОТИЦИ?;)

ако ги стаиле не значи дека треба да идат на youtube..на youtube секој манијак ќе :drk:..на fb имаш опција да игнорираш:wink:

па од каде знае дека тој на facebook ќе :drk: и ќе го игнорирар?:XD:

САКАМ ДА СЕ ПОКАЖЕ КАКВИ УБАВИ МАКЕДОНКИ ИМАМЕ , и тоа не да бидат познати фаци или некои тв лица .... тоа е целта на клипот.ДА се претстави Македонија на јутјуб во најдобро светло.А јас мислам дека секоја од нив е убава :) Кога можат Бугарине и Грцине да ставаат такви видеа и тоа со грди девојки зашто да не можеме ние со ВАКВИ ЛЕПОТИЦИ?;)
океј, фино

Пошо Dajana е член на форумов,а мислам дека ја имат на две слики нека кажит дали и сметат :pipi:

Ne kur jadi gomna......малце нема смисла ама ај....

Иначе супер видео,бар мене ми се свиѓа :smir:

Мило ми е што се разбравме што е намерава. Не сум никаков манијак едноставно патриот што се гордее на нашите природни убавини ако може така да се каже хахаха :pos2:

Мило ми е што се разбравме што е намерава. Не сум никаков манијак едноставно патриот што се гордее на нашите природни убавини ако може така да се каже хахаха :pos2:
браво браво така треба ...идемо напред за поубави девојки :ha::ha:

не превземам нишо ради сајбер рајдер...иначе друго ке беше... знам и ја црвенки да давам и да се жалам кај модератори,,,

Ме интересира дали ги познаваш типкиве..и као они би реагирале на клипов..ги познав..Ивана, Ками и Мона:tapp:

Извини ме шо малце дрско ти влагам во содржајна дискусиа на ниво..
Али, незнам шо се напали толку, да неќела да биде видена немала да се слика провокативно..
Незнам шо кур ги ставате цицињата на излог коа не се за продажба..

Охоо глупостиии... лее

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom