Уапсен Радован Караџиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Attila
  • Време на започнување Време на започнување
Познатиот борец за национална српска кауза, др. Радован Караџиќ е уапсен во Белград. Неговот апсење предизвика голем интерес во Србија, балкансите земји како и во целиот свет.

Сега ќе ги оправи со биоенергија во Хаг сите. Нема веќе умирање по келии, ааа јок. Све че то златне руке Караџиќа оправити:pos2:.
Специјалност му биле разбивање камен у жолчка и бубрег на босанци.

Ако е генерал, генерал е до смрт, а не да се глупира доктор по алтернативна медицина.
Сега ќе медитира во Хаг.

Ако е генерал, генерал е до смрт, а не да се глупира доктор по алтернативна медицина.
Сега ќе медитира во Хаг.

Nikogas ne bil general. Pred da pocne da se zanimava so politika bil isto - doktor - psihijatar (konvencionalen, ne po alternativna medicina). Isto bil i prevarant i kradec, na dva pati suden poradi finansiski malverzacii so drzavni pari uste vo vremeto na SFRJ. Znaci stanuva zbor za BAGRA, Psihopat, nistozno covece - G*o*v*n*o ! Duri zal mi e sega so si go trosam vremeto na nego kucajki ja porakava !

Nikogas ne bil general. Pred da pocne da se zanimava so politika bil isto - doktor - psihijatar (konvencionalen, ne po alternativna medicina). Isto bil i prevarant i kradec, na dva pati suden poradi finansiski malverzacii so drzavni pari uste vo vremeto na SFRJ. Znaci stanuva zbor za BAGRA, Psihopat, nistozno covece - G*o*v*n*o ! Duri zal mi e sega so si go trosam vremeto na nego kucajki ja porakava !

Знаел човекот дека иднината, а бога ми и парите се во алтернативната медицина. Ќе забае: кој урочи, кур у очи ај на здравје дај 10 еура.:pos2:

Сега сите ја поздравуваат Србија а воедно не ставија на ист воз со неа за ЕУ... абре фарса до фарса... треба и јас животот да го живеам како една фарса за да не ми дојде многу од овие фарсите што ме демнеат.:tapp:

Познатиот борец за национална српска кауза, др. Радован Караџиќ е уапсен во Белград. Неговот апсење предизвика голем интерес во Србија, балкансите земји како и во целиот свет.
ова се најбрејкинг њус шо вооопшто некогаш ги имало на форуомов...:vozbud:
по тазе и по свежи нема шанси да се повтори такво нешто...:back:

КАко да не.
КАнзуров доста се глупираш веќе има отворено тема за ова. Или ти како напатен од српската кауза во Македонија а задоен од Мајката Б. не можеш да се нарадуваш.
КАкањето е здраво, ама со усул, Викторе.

Еве ви едно видео на Радован Караџич,со бела коса, брада, и се останато...
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7519039.stm
Одпрво има реклама 15 секунди, потоа почнува..

Си нашле “доброволец Дедо Мраз“,и ај сега ќе го правиме Радован за да тргне работава во Хаг,абе приказни за мали деца ебаго,во кој веруваат и малку поголеми.:pos2:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7519039.stm Еве ви фреш видео на Докторот алијас Радован:)Прво има некоја реклама, после почнува....Ова е кокетирање со Западот!Ништо повеќе...
btw Оваа тема просперира тука

Требаше одамна да се уапси и да одговара, само што судот во Хаг е европско гомно, а не суд - ослободени Рамуш Харадинај и Насер Ориќ, а првообвинетиот во случајот "Овчара" доби само четири години, додека Јохан пак, доби дванаесет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom