Уапсен Бајруш Сејдиу!

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
Bajrush bese golema riba , no ima i mnogu golemi ribi , za koi niti se zboruva vo javnosta , a kamo li da odgovarat za delata.
Koga veke se uapsi Bajrush , treba da se uapsat i nacalnici , sudii , policajci , carinari , ministri , gradonacalnici , sportski rabotnici ... mozebi i premieri.
Се апсат, но секое апсење одма се додава политичка димензија, бил од таму, бил од ваму...

ABC, Dancho Shuturkov nikogash ne rabotel kako sloboden strelec.Toj bil samo "chinovnik" na sluzbata, no bidejki bil "menager" vo odelot shverc na cigari dobival i "BONUSI".
Visochinata na "BONUSITE" e vo zavistnost na koj na koe skalilo e vo hierarhijata na SEMEJSTVOTO-SLUZBATA.
Da te POTSETAM tebe i ostanatite vo Makedonija na vrvot beshe i e Branko Crvenkovski.

Мислиш дека е сеуште,па тогаш зошто не го апсат тој капото бе?

Poleka be Zevsus, ne trchaj kako zdrebe pred ruda, te vrabotija vchera vo sluzbata i odma se znaesh.Gledash deka ni shefot vash SLOBODAN Bogoevski neznae se.

Не знае,или не сака да каже се што знае?:toe:

pa ako slobodan kaze se togas ke pagaat mnogu jaki ribi vmesani vo atentot

Мислиш на “сомови“,или имало и “риби“ вмешано во атентатот?Па Слободан може комотно и сам да “падне“ доколку продолжи да шепоти а да не кажува.:toe:

Мислиш дека е сеуште,па тогаш зошто не го апсат тој капото бе?

ABC de be, pa zar sam ke se apsi.
Postavi edno prashanje ,ke go povtoram povtorno: "Kolku zel Branko i kolku upotrebil za "prestruktuiranje" na VMRO DPMNE od 1996 pa do..."
Vo odgovorot na ovaa prashanje lezat objasnuvanjata za Ljubchoviot bugarski pasosh, za Ljubevata pregolema zelba da stane predsedatelski kandidat,za Filipovata posvetenost da mu pomogne na Ljubeta, za......

Не знае,или не сака да каже се што знае?:toe:

Jas rekov neznae se.A za kazuvanje kazuva kolku misli deka treba.

ABC de be, pa zar sam ke se apsi.
Postavi edno prashanje ,ke go povtoram povtorno: "Kolku zel Branko i kolku upotrebil za "prestruktuiranje" na VMRO DPMNE od 1996 pa do..."
Vo odgovorot na ovaa prashanje lezat objasnuvanjata za Ljubchoviot bugarski pasosh, za Ljubevata pregolema zelba da stane predsedatelski kandidat,za Filipovata posvetenost da mu pomogne na Ljubeta, za......
Jas rekov neznae se.A za kazuvanje kazuva kolku misli deka treba.

Бранко не апси,Бранко само може да амнестира.А за Слободан кажувам дека мисли помалку одколку што треба па со тоа сам се закопува.

Sejdiu ke bide kaznet isto za plukanje najavno mesto za 50 evra ..toj pluknal za vreme na priveduvanjeto

hahahahahhahahaa

Sejdiu ke bide kaznet isto za plukanje najavno mesto za 50 evra ..toj pluknal za vreme na priveduvanjeto

hahahahahhahahaa

Го приметив моментот, дур го даваа на А1 ми се чини спрoведувањето негово од полицискиот џип до судот, исфрли еден сочен шлаем "од пета" и искоментирав дека уште 50 евра (или 3 штеки марлборо на бит пазар :) ) ќе треба да плати :)

Него, на тутунскиот бос му сметал чадот од цигари во затворската келија...

http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=273

хаха ебати,50 евра казна хихихих
смешки ејјјјјј
он има миљони украдено и прешверцувано,а го казнат 50 евра:pos2:

оф топик ама морам да ја поздравам кумановската полиција т.е поединците што помагале на Б.С сега на пониска функција .

со песната

Bajrush bese golema riba , no ima i mnogu golemi ribi , za koi niti se zboruva vo javnosta , a kamo li da odgovarat za delata.
Koga veke se uapsi Bajrush , treba da se uapsat i nacalnici , sudii , policajci , carinari , ministri , gradonacalnici , sportski rabotnici ... Mozebi i premieri. se soglasuvam.mozebi ke se upasat mozebi ke se kaznat , megjutoa najvazno e sto kes epresece kanalot na nelegalnost.a loso ke bide ako otide murto dojde kurto.mislam da se zamenat ulogite.:toe:

Strumichani molchat a "mechkata pochnala da igra vo nivni dvor".

Акцијата „Пепел“ ја зафати и Струмица. Вечерва полицијата го приведе сопственикот на фирмата „Поппецо табак“, овластен дистрибутер на цигарите што ги произведува тутунскиот комбинат од Куманово за југоисточна Македонија.
Според првичните сознанија до кои дојде А1, при претресот на домот и двата магацини на фирмата, полицијата запленила околу девет тони цигари.
Неофицијално, најголем дел од запленетите цигари во магацините на „Поппецо табак“ биле со фалсификувани бандероли.
Акцијата „Пепел“ што ја спроведува МВР се прошири во Струмица, но и во други градови во Македонија, откако при апсењето на Бајруш Сејдиу е откриена листата на лицата кои ја вршеле дистрибуцијата на цигарите од тутунскиот комбинат во Куманово.
Сопственикот на „Поппецо табак“ е приведен и се наоѓа на распит во струмичката полиција. Од МВР за утре најавуваат подетални информации за акцијата „Пепел“ во Струмица.

Strumichani molchat a "mechkata pochnala da igra vo nivni dvor".

Акцијата „Пепел“ ја зафати и Струмица. Вечерва полицијата го приведе сопственикот на фирмата „Поппецо табак“, овластен дистрибутер на цигарите што ги произведува тутунскиот комбинат од Куманово за југоисточна Македонија.
Според првичните сознанија до кои дојде А1, при претресот на домот и двата магацини на фирмата, полицијата запленила околу девет тони цигари.
Неофицијално, најголем дел од запленетите цигари во магацините на „Поппецо табак“ биле со фалсификувани бандероли.
Акцијата „Пепел“ што ја спроведува МВР се прошири во Струмица, но и во други градови во Македонија, откако при апсењето на Бајруш Сејдиу е откриена листата на лицата кои ја вршеле дистрибуцијата на цигарите од тутунскиот комбинат во Куманово.
Сопственикот на „Поппецо табак“ е приведен и се наоѓа на распит во струмичката полиција. Од МВР за утре најавуваат подетални информации за акцијата „Пепел“ во Струмица.

Oткриена?Или Бајруш ја има отпеано??

hahahahahhahahaa

На сличен начин е „суреден„ и големиот Ал Капоне во Америка..водечка личност на 20-сетите години од минатиот век.
Не за убиства и други (без живи сведоци) сторени криминални дејанија..ами за просто кажано...неплатен и тоа минорен (во однос на останатото) долг кон државата...ама е затворен..и си умрел
А од што умрел..останува ..за пошироката публика сеуште неодгатната тајна.

:toe:

На сличен начин е „суреден„ и големиот Ал Капоне во Америка..водечка личност на 20-сетите години од минатиот век.
Не за убиства и други (без живи сведоци) сторени криминални дејанија..ами за просто кажано...неплатен и тоа минорен (во однос на останатото) долг кон државата...ама е затворен..и си умрел
А од што умрел..останува ..за пошироката публика сеуште неодгатната тајна.

:toe:

davenje u kofa????? :) ...mislam na stariot dobar Al ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom