УААА Мобимак!!!

• Креатор на темата Креатор на темата redguy666
  • Време на започнување Време на започнување
Kako prvo od 4 do 6 nemozev ni da pratam 1 poraka...a sea pa se naplaka 1 denar...gi gledam ovie od cosmofon gajle si nemaat....

Тоа шо не си можела порака да пратиш е само резултат на нашава нација,начекај гага па удри шо моеш повеке

Ja да ви кажам не ни праќав...Срање ко некои цигани се понашаме ако е беплатно мора милион да пратиме само ради реда не зашто ни треба...
Јебига ако сакате бесплатно идете на МСН па флодирајте

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
Kako prvo od 4 do 6 nemozev ni da pratam 1 poraka...a sea pa se naplaka 1 denar...gi gledam ovie od cosmofon gajle si nemaat....
И од Космофон се испопедерчија.Скоро сите што ги знам биле блокирани заради праќање премногу пораки.После курац,не можеа да праќаат пораки ни на Космофон ни на Мобимак.

Боље е што направија вака по 1 денар,барем да можеш да пратиш порака.Иначе кога беше гага имаше ептен глупости!!!!
Неможе НАШЛО ПА ЗАШЛО,се е добро во граници на нормалата!!!

Mac)) напиша:
Ja да ви кажам не ни праќав...Срање ко некои цигани се понашаме ако е беплатно мора милион да пратиме само ради реда не зашто ни треба...
Јебига ако сакате бесплатно идете на МСН па флодирајте

Е истото тоа го мислам. Јас не им обрнувам внимание на вакви глупости од мобимак. Ако ми треба да пратам порака, ќе пратам, а зашто да си губам време да праќам пораки кога не морам???
Ми е гајле дали пораките се бесплатни или не.

Podobro neka se naplaka ama barem da ne zafrkava.Ne znam ne prakav deneska poraki kazete ide dobro sega ili pak isto?

sch00lGirL напиша:
И од Космофон се испопедерчија.Скоро сите што ги знам биле блокирани заради праќање премногу пораки.После курац,не можеа да праќаат пораки ни на Космофон ни на Мобимак.

Да ги болкираат лугето..... и кај мене една комшика ја блокираа одкако пратила 200+ пораки у еден ден :lud::lud:

Некаде видов дека во тие саат два се праќале по 4 миљони пораки.
Еееее стока беееее. Праќаш кај стигнеш само зашто е без пари.
4 миљони за два саати Halloooooooooo

Се прашувам само како не ви е мака да ги пишете пораките на тастатура од мобилен. Многу избегавам смс да праќам, сафра ме фаќа додека ја пишувам. Една порака не пратив додека беа бесплатни. Барем 3 ден мин да направат во ефтина тарифа.

прво ги навлекоа лугето потоа наплатуваат моја срека што имам две картички(одма се префрлувам)и онака кредитот на мобимак картицата ми е при крај

Абе бољи е на космофон...(сеа Марче ме пцуе :) )

Jakov напиша:
Некаде видов дека во тие саат два се праќале по 4 миљони пораки.
Еееее стока беееее. Праќаш кај стигнеш само зашто е без пари.
4 миљони за два саати Halloooooooooo

EEE tuka si u pravo. Ako dadat besplatni poraki8 site prakaat i tamu kaj sto imaat i kaj sto nemaat potreba. Ne trebase da gi stavat porakive po 1 denar trebase da si bidat besplatni samo treba da si popravat mrezata. Neka storat nesto. Neli e taka?

Mesaja напиша:
Абе бољи е на космофон...(сеа Марче ме пцуе :) )

И да знајш дек те пцујам...

Ебете се и Космофон и Мобимак, целиот нивен "прогрес у услугата" е сведен на натпревар, едни измислија спик фак ап, овие одма да вратат, на ви бесплатно од 4 до 6...а народот е заморче за тестирање...задоволува алчни-за-највлијателност-потреби.

а нели ке го донесат те мобаил у македонија или овие ме измамиле

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom