УААА Мобимак!!!

• Креатор на темата Креатор на темата redguy666
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Кажи што е рај? Останав на телефон и пак сметка 1.200 ми доаѓа. Пораки воопшто не праќам, а ѕвонам кај ќе ми дувне и зборувам колку сакам. Викајте сеа уааа Мобимак, најдовте гага и не знаевте што да правите. Да се искористело се до максимум бре. Ц ц ц ц.. Море, златен Космофон, златен Бизнис пакет.:icon_cool

Убавини

Ццццц абе Мобимак не се дегени алооо! :)
Све ова беше испланирано...првин да ве навлечат а после да ви наплаќаат.

Mac)) напиша:
Ццццц абе Мобимак не се дегени алооо! :)
Све ова беше испланирано...првин да ве навлечат а после да ви наплаќаат.

А што да навлечат Бе:pishtoldz дегенерици невидени. Во тој период човек не може ни на телефон да заврти. Ако не им „држи„ апаратурата нека прават ремонт.Никој не побара од нив бесплатни смс.Мајмунска работа.:lud:

Сега вака поарно е, барем на време можеш да пуштиш порака а и еден денар не е ништо

1 денар=200.000 корисници=200.000 денари...не бе ништо не е :)

Mac)) напиша:
1 денар=200.000 корисници=200.000 денари...не бе ништо не е :)

Не зборам за карот на Мобимак туку за корисниците, а сега ако ти гледаш Мобимак да нема користи од тебе во ништо тогаш купи си гулаби писмоносци

пред малку се префрлиф на космофон многу подобро е

asterix_m напиша:
купи си гулаби писмоносци
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos::pos::pos::pos::pos:

Абе стварно македонска работа, само да се начека нешто бесплатно и ајдеее удри до даска. Ептен осет да се немало. Не е финтата дека космофон е бољи, ама тие имаат цел викенд и затоа не се оптеретува мрежата, а мобимак имаат многу повеќе корисници и имаа по два саати у ден у кои цела Македонија се тепаат да пратат шо е можно повеќе пораки. Мислам стварно ја ги гледам шо праат луѓево, абе муабет си праат преку пораки у тој период. Буквално ко на месинџер да се. Една другарка ми кажа пратила 40 пораки у тоа време. Мислам алоооо. Добра работа беше тоа на мобимак, ама ајде за кој народ. Иначе у многу странски земјии, уопште не ни наплаќаат за смс пораки, па никој и не се замара толку да куца.

јас чув дека космофон краделе(одземале кредит за ништо)затоа секој дан проверувајте колку кредит имате ако забележите промена сигурно ви украле некое денарче

dav напиша:
јас чув дека космофон краделе(одземале кредит за ништо)затоа секој дан проверувајте колку кредит имате ако забележите промена сигурно ви украле некое денарче
А од каде го слушна тоа?

абе ајде космофон краделе ......

абе за мобимак шо да кажам ...

abe so se zamarate jas i onaka nemav kredit pa nemozev da pustam poraki ta bile po 1 den ta bile bezbari.

Eпа пак вие на Мобимак да се уклучвате, не некој пораките му стигаја после 18 часот оти била прекупирана мрежата

Net_Boy напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos::pos::pos::pos::pos:

Абе стварно македонска работа, само да се начека нешто бесплатно и ајдеее удри до даска. Ептен осет да се немало. Не е финтата дека космофон е бољи, ама тие имаат цел викенд и затоа не се оптеретува мрежата, а мобимак имаат многу повеќе корисници и имаа по два саати у ден у кои цела Македонија се тепаат да пратат шо е можно повеќе пораки. Мислам стварно ја ги гледам шо праат луѓево, абе муабет си праат преку пораки у тој период. Буквално ко на месинџер да се. Една другарка ми кажа пратила 40 пораки у тоа време. Мислам алоооо. Добра работа беше тоа на мобимак, ама ајде за кој народ. Иначе у многу странски земјии, уопште не ни наплаќаат за смс пораки, па никој и не се замара толку да куца.

Мислош дека ако кај станат бесплатни пораките или за минимална цена по еден денар ке има толку многу праќање на пораки, јас мислам дека нема зошто кога сите знаат дека два-три саата е бесплатно па сите урааа

Абре луге шо се карате за џабе.... не е работата шо ги направија пораките 1денар.......финтата е шо не останаа на зборот..рекоа дека ке бидат бесплатни после се предомислија.....а не треба така.....коа ке кажат нешо треба да си стојат на зборот, а не сеа ај ке ги емитираме космофон ама ај неможеме па ке наплакаме.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom