Two Steps From Hell

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Сте ја заборавиле најјаката од сите еве јас ја поставив.
Имаше еден коментар играм тетрис се чуствувам како судбината на светот да е во моите раце :vozbud:

Ги преслушав сите ама оваа е убедливо најјака а и многу познато ми звучи

И мене сите познато ми звучат...
Тоа е од трејлерите на Mass Effect. :P
Нивни фан сум откако го гледав launch трејлерот за Mass Effect 2.

Инаку, Hearts of Courage Extended Edition мене ми е омилена.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Абе сите песни им се за трејлери и филмови сите ги имам преслушано ама немам приметено вака во некој филм да ги затечам.

TSFH имаат извадено нови "public albums" годинава.

Two Steps from Hell - Halloween
Two Steps from Hell - SkyWorld

Луѓево се неверојатни, музиката што ја прават е повеќе од ЕПСКА! Еве неколку песни што ми се поомилени од нив :D

оваа ја знам и run like hell, стварно се добри, можеш и за вежбање да ги користиш како стимул
Ја само оваа им ја имав слушнато, и тоа од ДОТА видеа.
Добри се.

Да ја воскреснам темава :)

Оваа би ја издвоила како една од поомилените песни од TSFS :)

Бившиот колега на работа нон стоп ги рокаше, ми се свиѓа музичето, деновиве ќе симнам што се може и неможе да се најде :D

нешо како на некое аниме или аркадна игра на флипери ме потсеќа
еххх времиња

Овие ми се омилени од жарнот trailer/epic music. Одлична background музика, но не би ја препорачал за учење зашто премногу се добри па неможеш да се концентрираш. :P

Овие ти се на слушалки гласот до макс и нешто креативно ако правиш на ПЦ(а.к.а дизајн) или пак ако црташ или компонираш музика ептен помага. (y)
--- надополнето: Nov 5, 2013 3:08 AM ---
П.С На торенти ги имате во FLAC формат(или во превод со најдобар можен квалитет).
Е сега уште да имав 20 - 30 евра за некој хај енд систем и да го рокнев до крај цел град да чуе :vozbud:

Овие ти се на слушалки гласот до макс и нешто креативно ако правиш на ПЦ(а.к.а дизајн) или пак ако црташ или компонираш музика ептен помага. (y)
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 04:08 ---
П.С На торенти ги имате во FLAC формат(или во превод со најдобар можен квалитет).
Е сега уште да имав 20 - 30 евра за некој хај енд систем и да го рокнев до крај цел град да чуе :vozbud:

Еј убаво што ме потсети дај прати линкче од торентот по ПП :D Вака ако не ти е тешко...

Вечерва се одлучив да потрошам некој саат на нив. Време е за селење од реалноста!

Вечерва се одлучив да потрошам некој саат на нив. Време е за селење од реалноста!

Ова е можеби најдобрата компилација моментално на YouTube за Two Steps From Hell.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom