hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
Сте ја заборавиле најјаката од сите еве јас ја поставив.
Имаше еден коментар играм тетрис се чуствувам како судбината на светот да е во моите раце![]()
Ги преслушав сите ама оваа е убедливо најјака а и многу познато ми звучи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сте ја заборавиле најјаката од сите еве јас ја поставив.
Имаше еден коментар играм тетрис се чуствувам како судбината на светот да е во моите раце![]()
И мене сите познато ми звучат...Ги преслушав сите ама оваа е убедливо најјака а и многу познато ми звучи
Абе сите песни им се за трејлери и филмови сите ги имам преслушано ама немам приметено вака во некој филм да ги затечам.Ги преслушав сите ама оваа е убедливо најјака а и многу познато ми звучи
Ја само оваа им ја имав слушнато, и тоа од ДОТА видеа.оваа ја знам и run like hell, стварно се добри, можеш и за вежбање да ги користиш како стимул
Добри се ?Ја само оваа им ја имав слушнато, и тоа од ДОТА видеа.
Добри се.
Овие ми се омилени од жарнот trailer/epic music. Одлична background музика, но не би ја препорачал за учење зашто премногу се добри па неможеш да се концентрираш.![]()
Овие ти се на слушалки гласот до макс и нешто креативно ако правиш на ПЦ(а.к.а дизајн) или пак ако црташ или компонираш музика ептен помага.
--- надополнето: 5 ноември 2013 во 04:08 ---
П.С На торенти ги имате во FLAC формат(или во превод со најдобар можен квалитет).
Е сега уште да имав 20 - 30 евра за некој хај енд систем и да го рокнев до крај цел град да чуе![]()
Вечерва се одлучив да потрошам некој саат на нив. Време е за селење од реалноста!