Two Steps From Hell

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Ова е можеби најдобрата компилација моментално на YouTube за Two Steps From Hell.
Исто и јас се сложувам со тебе од сите што ги имам слушано компилации оваа некако најдобро ми одговара за слушање некако ги има сите песни кои мене ми се омилени.
Оваа компилација ја препорачувам за сите оние кои сакаат добра epic Музика (y)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Онаа Heart of Courage ко ќе ја слушам... ми се чини светов го спашавам од астероид... а јас уствари си читам нешто на форум :pipi:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Онаа Heart of Courage ко ќе ја слушам... ми се чини светов го спашавам од астероид... а јас уствари си читам нешто на форум :pipi:

:pos: Замисли да се возиш во Автобус со некој што брзо вози и да слушаш песни од Two steps Некоја така што е за акција ќе мислиш дека си во некој филм и бркаш некој. :D

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.743
Поени од реакции
4.506
Тоа е тој филинг (y).

Има повеќе јаки песни преслушај ја погоре компилацијата Скај што ја има постирано. Најдобро е со слушалки или ептен пуштено до крај гласот па уште ако имаш асолен систем :vozbud:.

Ако се бавиш нешто со уметност или пак графички дизајн ептен се инспирација, ставаш слушалки на глава пушташ музиче и сама ти иде инспирацијата.

П.С Ако не се лажам мотото им е Music makes you braver.

TheQueen

Поларна мечка од цвет на цвет
Член од
26 ноември 2013
Мислења
584
Поени од реакции
791
Одлични се овие.(y)
Ги открив минатото лето кога цртав (аниме) и сакав да слушам некоја ваква музика.Па така, јас сакам ваква музика и уживам да ја слушам. Значи, таман за мене.
Еве и видеа:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Излегоа нови песни од Two steps from hell, слушнете ги (y)

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да додам некои нови од нив :cool:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Случајно денеска наидов на поинакви верзии од оргиналните кои се наоѓаат во албумот. Како не ги најдов порано... :cautious:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Ново парче музика :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom