Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување

п.с. Ќе има ли нова сезона или пак ќе ја спасат серијата од деградирање и конечно ќе ја откажат?

^ Мислим дека рекоа дека била прескапа за да ја продолжат :D

Серијава откако го снема Шин е толку лајт и досадна, просто не ми се верува каква аура има Чарли, и колку е битен за серијава, ептен се изглупираа.
Си ги симнав сите епизоди со Кинг Чарли, и ќе почнам кога ќе најдам слободно време да си ги гледам.:X3:

И како финалево?
Искрено мене ми беше забавно, имаше моменти, за разлика од цела сезона имаше доста смешни ситуации.
Ќе ги видиме следнава сезона колку уште повеќе можат да ја заебат серијава.

Требаше да заврши сезонава.

Не беше лошо финалево, ок беше.
Сега ваљда ќе пробаат нешто со Џејк, ќе има ваљда некој промени кога ќе се врати од војска во следната сезона. :)

Прва сезона - 22ра епизода кога Алан чистеше со правосмукалка и праеше торта:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Се отцепив од смеење:pos:

Инаку ги гледам од почеток,а новите не планирам да ги почнувам.

Супер серија особено додека беше Чарли Шин во неа но и сега не е лоша - нема да те насмее како порано ама врееди да продолжи да се гледа (y)

ja gledase nekoj novava?
--- надополнето: 30 септември 2012 во 01:59 ---
ja gledase nekoj novava?

Јас ја изгледав и ми се свиѓаше.
Си имаше моменти, Берта ги скажа неколку, Алан стандард, дури и Волден беше на ниво епизодава.
Нека продолжат овака само, ќе биде итнересна сезонава.

Јас ја изгледав и ми се свиѓаше.
Си имаше моменти, Берта ги скажа неколку, Алан стандард, дури и Волден беше на ниво епизодава.
Нека продолжат овака само, ќе биде итнересна сезонава.
Почнаа да ги емитуваат или како што го слушнав интервјуто на Алана на emmy awards рече дека снимале само 6 епизоди...

Добра е новава сезона засега, има моменти. Се подобрија :)
Првата епизода беше доста јака, вторава некако ми беше малку мутава, ама во споредба со минатата сезона, супер се оваа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom