Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Качер и добар глумец, не ми одат овие две во иста реченица. Јас нема шанси да продолжам да гледам повеќе.

Јас обратно не ја гледав редовно, а сега ќе почнам. Качер ме насмеваше во That 70's Show и Dude, Where's my car? :)

Можда ке биде добра серијава и со овој, али дефинитивно нема да биде тоа што беше со Чарли....

„Два ипол мажи“ без Чарли е исто ко „Доктор Хаус“ без Хју Лори

Ова ви е како Долина на Волците без Полат.
Ебати непсимените........отиде серијата

Колку и да хејтам, ќе продолжам да ја гледам серијава. Да, дефинитивно нема да биде исто без Чарли, али тоа е...

Како што прочитав овај нема да биде директна замена, туку веќе е напишана приказна за да се вклопи во серијата. Нема да го игра Чарли. Како и да е ќе видиме

нема фаца овој за да го замени чарли

Како што прочитав овај нема да биде директна замена, туку веќе е напишана приказна за да се вклопи во серијата. Нема да го игра Чарли. Како и да е ќе видиме

Да да така ќе биди. Веројатно ќе му ја купи куќата?! Не знам што ќе прават ама дејството мора да се одвива во таа куќа. Инаку вистина е на море или само онака слика имаат ставено? Дајте малку повеќе инфо за куќата многу фаца ми е :tv:

Без Чарли не бива, никогаш не ми се допаѓало вакво мењање на глумците, Качер неможе да се споредува со иронично пародичната фаца на Чарли.

Да да така ќе биди. Веројатно ќе му ја купи куќата?! Не знам што ќе прават ама дејството мора да се одвива во таа куќа. Инаку вистина е на море или само онака слика имаат ставено? Дајте малку повеќе инфо за куќата многу фаца ми е :tv:

Кое црно море, студио е сето она.:)

Zs prestanaja da ja davet serijava na A1 Vtornik i Sreda?

Абе Аштон Кучер е супер за вакви серии незнам што хејтате толку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom