TWILIGHT - САМРАК - филм на годината

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
За сите кои што ги гледале сите четири делови од филмот и на кои што им се допаѓа, а доколку некој го гледал само најновиот тогаш моја препорака е да почне од почеток затоа што филмот е прекрасен и сите четири дела можеш да ги изгледаш во еден здив без да трепнеш. Кој има желба да ги гледа нека се зачлени на arena бугарски сајт за данлодирање и слободно нека ги симне и нека ужива. Има ли некој што го дели моето мислење и мислењето на светот за филмот?

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
ХАХА за геј незнам на што ти се базира заклучокот ама ако имаш некоја собра женска дома донеси ја па ќе провериш и ќе бидеш сигурен.
Инаку филмот е за тие што ја разбираат бесконечната љубов и за тие што веруваат дека љубовта нема граници

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Го даваа на телевизија првиот дел и искрено глумците незнаат да глумат не можев ни до пола да го изгледам, лошата глума беше ептен упадлива, таа главната хероина на секоја реченица се тресеше како да имаше вибратор, а главниот актер немаше веза од глума, а приказната што да ти кажам. Се на се лошо потрошени пари за да се направи овој филм.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
дали сум јас единствена личност на форумов што нема гледано ни еден дел а и не ни сака да гледа ниеден дел?
Не се секирај не си сам.
Неколку студии се направени поврзани со филмот Twilight и резултатите се дека просечно со секоја изгледана минута од било кој Twilight филм, IQ-то паѓа за една минимум една точка. Не се знаат трајните последици на овој феномен, но генерално IQ-то не се враќа на оригиналното ниво и гледачите остануваат со IQ на собна температура.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.758
Поени од реакции
18.516
ХАХА за геј незнам на што ти се базира заклучокот ама ако имаш некоја собра женска дома донеси ја па ќе провериш и ќе бидеш сигурен.
Инаку филмот е за тие што ја разбираат бесконечната љубов и за тие што веруваат дека љубовта нема граници
Викаш? ајде батко да ти даде неколку вистински филмови за љубовта...колку да можеш да направиш разлика од филм и чист маркетинг. Книгите се солидни знам, ама серијалот е...без коментар.....

Без редослед.

1. Sleepless in Seattle
2. Once Upon a Time in America
3. Walk the Line
4. Leon The Professional
5. Hachi A Dog's Tale
6. Gone with the Wind
7. Life Is Beautiful
8. Ghost
9. Breakfast At Tiffany's
10. Casablanca

Погледни барем неколку од листава, и после кажи ми што мислиш за Twilight.

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
628
Го глеав зашо го даваа на Сител, и ми беше досадно тогаш. Сум видел и полошо, али далеку е од асален филм ова :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.741
Поени од реакции
13.526
Еве ја ќе го надополнам Psyside пошо глеам добра листа ставил а и ти спомна еден филм - преработка од книга.
Земи кој и да е` филм од преработка на книгите на Бронте, Џејн Остин, (освен Мафиа, тоа е финта за пародија :pos:), Евгениј Онегин од Пушкин. На крај краева од Николас Спаркс имаш бољи филмови (не сите).

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Абе колку глуп треба да бидеш , за да не сфанеш дека вампирите се мртво ткиво , дека не можат да затруднуват жени , итн .. филмо е чисто срање , само човек без 2 нервона може да го гледа...

преку долнио од вампири и зомбиња ...

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Викаш? ајде батко да ти даде неколку вистински филмови за љубовта...колку да можеш да направиш разлика од филм и чист маркетинг. Книгите се солидни знам, ама серијалот е...без коментар.....

Без редослед.

1. Sleepless in Seattle
2. Once Upon a Time in America
3. Walk the Line
4. Leon The Professional
5. Hachi A Dog's Tale
6. Gone with the Wind
7. Life Is Beautiful
8. Ghost
9. Breakfast At Tiffany's
10. Casablanca

Погледни барем неколку од листава, и после кажи ми што мислиш за Twilight.
Доволно е само број 5. да го изгледа за да направи разлика меѓу филм за вечната љубов и евтина приказна за забранета љубов која вклучува вампири за да има малце возбудливост, акција.

Kajgana Shop

На врв Bottom