True Blooddali nekoj znae nekoja serija kako supernatural osven vampire diaries?supernatural gi izgledav site 6,sega pocnav vampire diaries,no ne se nesto posebno...mislenje?
ako ti se veruva druze pocnav i so toa pred vampire diaries no mnogo mi izgleda seljacka i low budget,izgledav 2 i tolku.
Јас сум еден од ретките фанови овде, не ќе да е low budget но јес да остава таков аматерски вкус после гледање. Али тоа на старт, дур се навикнеш на американскиот реднек акцент. Потоа станува доста добра.ako ti se veruva druze pocnav i so toa pred vampire diaries no mnogo mi izgleda seljacka i low budget,izgledav 2 i tolku.
Отвори имдб или tv.com ке видиш најубаво според гласови да не пишувам ме мрзиИма ли некој информации како котираат серииве за 2011. Кои серии се на врвот на гледаност, најпопуларни итн.. ?
Оти немаат сите неограничен интернет, немаат сите толку меморија на ХДД, немаат сите време да симињаат па да гледаат, а некои ги мрзи да се мачат со барање и симнување.Да не се правам паметен со оф-топици али, нели сите серии и филмови ги има на интернетов? Јас симнувам што ќе ми текне? Зашто би се мењал?
Ја ги иам друже сите сезони 50ГБsix feet under?
Ајде ако си за замена, имам јас на цд, ГОТ Сезона прва и втора до каде што се излезени, Биг банг теори до 4 та сезона, Стар Ворс Клон ворс анимирана, Френдс сите сезони.Ја ги иам друже сите сезони 50ГБ